Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisi sanki ilk 4 bölümden çok daha güçlü bir dönüş yapacak

Öğretmen dizisi sanki ilk 4 bölümden çok daha güçlü bir dönüş yapacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde fragmanlar peş peşe yayınlandıkça izleyiciler ilgisi ve merakı da fazlasıyla artıyor. İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan dizinin 5. bölümü 11 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak. Pandemi öncesinde ilk 4 bölüm büyük ilgi görmüştü. Ancak ‘dananın kuyruğu’ asıl şimdi kopacak..

Akif öğretmen Yılmaz komiser ile ilk kez karşı karşıya geliyor. Zeynep öğretmen, olaylara dahil oluyor. Sınıfta kontroll kayboluyor ve öğrenciler büyük panik yaşıyor. Çetin karakterinin ise Akif öğretmen ile birlikte hareket ettiği izlenimi var. Bakalım altından başka bir şey mi çıkacak? Üst üste paylaşılan fragmanlar da izleyicilerin heyecanını tavana çıkartıyor.

Öğretmen dizisinin 5.bölümünden ikinci fragman da paylaşıldı. Yine ters köşe sahneler olduğunu söyleyebiliriz. Afra Saraçoğlu, Serken Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un da kadrosunda yer aldığı Öğretmen, bomba gibi geri dönüyor.

“O kadar özledik ki, şükür başlıyor” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, uzun süredir beklemekteydi. Sonunda bu beklemeler bitiyor. 36 bölüm sürecek olan dizi, sezon sonunda izleyicilerine veda edecek. En azından planlama bu yönde yapıldı.