Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde yer verilmeyen Merve Dizdar, TRT1’de olay yapacak!

Mucize Doktor dizisinde yer verilmeyen Merve Dizdar, TRT1’de olay yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Dizdar adına Mucize Doktor dizisi tam bir skandal oldu… Ünlü oyuncu Damla karakteri ile katıldığı yapımda kısa süre rol alabildi. Oyuncu, pandemi nedeniyle Mart ayından itibaren çekimlerin durduğu Mucize Doktor dizisinden çıkartıldığını da basından öğrendi…

Haziran ayında ikinci sezon sunumu yapıldığı zaman Mucize Doktor dizisinin hikayesinde Merve Dizdar ve Özge Özder’in karakterlerinin yer almadığı görüldü. Yani iki ünlü oyuncu da büyük heyecan ve şevkle sete gittikleri, dostluklar kurdukları Mucize Doktor dizisine veda etmek durumunda kaldı.

Merve Dizdar yeni sezona TRT1 ekranında 15 Eylül Salı günü başlayacak olan Masumlar Apartmanı dizisiyle dönecek. Oyuncu adına Mucize Doktor dizisi farklı bir deneyim olmuştu ve projede bulunmaktan da çok memnun kalmıştı. Ancak yeni sezonda artık TRT1 ekranında yeni bir dizisi var ve çok da iddialı bir yapım.

Alice Müzikalinde 2 sezon birlikte yer aldığı Ezgi Mola ile ekranda da ayrılmayan Merve Dizdar, dizide Gülben karakterine hayat veriyor. Ezgi Mola ile Merve Dirzar ikilisi Safiye ve Gülben isimli iki kız kardeş rolünde… Kardeşleri Han karakterini ise Birkan Sokullu canlandırıyor.Han’ın sevgilisi İnci rolünde ise Farah Zeynep Abdullah’ı izleyeceksiniz.