Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisindeki büyük hata neyse ki bir hafta sürdü!

Mucize Doktor dizisindeki büyük hata neyse ki bir hafta sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin ilk 28 bölümlük müthiş performansının arasına pandemi girdi. Dizi aradan geçen 5 ayın ardından yeniden izleyicilerle önceki hafta buluştuğunda herkes şaşkına döndü. Sanki o 28 bölümlük müthiş ilk sezon performansında bir sorun varmış gibi, ikinci sezon başlangıcı çok etkili olsun davasına, dizide anlamsız aksiyonlar yer aldı.

Elbette ki izleyiciler bu durumdan hiç memnun kalmadı. Anlamsız sahneler görmek istemeyen Mucize Doktor hayranları, ilk sezondaki havanın geri gelmesini istedi. 30. bölüm ile birlikte yeniden eskiye doğru adım atan dizinin 31. bölüm fragmanları artık o saçmalama döneminin geride kaldığını anlatıyor.

1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 31.bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, 29. bölümdeki saçmalama halini bir kenara bıraktı ve bir daha da yaşanmamasını arzu ettiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada tavrını sergiledi.

Bir Mucize Doktor hayranının şu sözleri aslında dizinin yapımcılarının ne kadar anlamsız bir iş yaptıklarını da anlatmaya yetiyor:

“Evet 1 hafta bile beklemek bana zor geliyor, fragmanını izledikçe yeni bölümün. Ama 29. bölüm saçmaydı. Muhteşem olacak dediler. Yeni sezonun ilk bölümü o kadar da iyi değildi. Saçmalamışlardı, birazcık kurgusu zayıftı.”

Mucize Doktor dizisinin hayranları 31. bölüm fragmanlarından artık dizinin ilk sezondaki haliyle süreceğine yönelik izlenim edindi. Bu da büyük destek buldu. Zaten farklı konsepti ile izleyicileri kalbinden yakalamış bir diziye sıradan aksiyon sahneleri eklemek niye gerekliydi ki…

İşte 31. bölümden 2. fragman: