Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin üç güçlü kadını; Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil ve Leyla Feray!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin üç güçlü kadını; Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil ve Leyla Feray!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında bu akşam izleyicilerle buluşacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadın karakterleri de büyük ilgi görecektir. Özellikle Terken Hatun karakterinde Hatice Şendil, etkili performansı ile dizide önemli bir yere sahip olacak.

Hatice Şendil’in uzun yıllar sonra yeniden bir diziyle ekrana dönmesi de oldukça anlamlı… Terken Hatun, Melikşah’a olan dillere destan aşkı, hırslarının esiri olmasının önüne geçemeyen bir hanım Sultan. Devleti yönetme arzusu içinde geçen mücadeleli saray günlerinin tehlikeli kadını.

Dizide bir başka önemli karaktere Leyla Lydia Tuğutlu hayat verecek. Elçin Hatun olarak izleyeceğimiz oyuncu, rolü için hem at binme hem de dövüş dersleri aldı. Tuğutlu, Kızım dizisinden sonra bir sezon dizilere ara vermişti ve geri dönüşü de çok farklı oldu.

Dizide Leyla Feray’ın canlandırdığı Gevher Hatun da önemli bir karakter… Selçuklu Hükümdarı II. Kılıçarslan’ın kızı Gevher, dizinin etkileyici isimlerinden birisi olacak.