Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisine ikinci bir mucize doktor geldi!

Mucize Doktor dizisine ikinci bir mucize doktor geldi!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor, heyecanlı yeni bölümleri ile izleyiciler tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. Son haftalarda iyi hikayeler dizide yer almış ve reytingler de bunun etkisi ile yükseliş sergilemişti. Dizinin yeni bölümlerine olan ilgi artışının devam etmesi bekleniyor. Bunun en önemli nedenlerinden birisi ise, yeni katılan karakter.

Serkan Keskin, diziye yeni bir mucize doktor olarak geldi. Muhsin karakteri, teşhis ustası olarak dizide Ali Vefa ile çatışacak… Bir hastaneye iki mucize doktor fazla mı, yoksa aralarından çok iyi bir alışveriş mi olacak, bunları yakında göreceğiz.

Serkan Keskin’in gelişi dizi hayranlarını da mutlu etti. Muhsin, Ali Vefa’ya açıkça diş biliyor. Ali, ya ondan bir şeyler öğrenmek için çaba harcayacak, ya da Berhayat hastanesini Ali Vefa’ya dar edecek.

Muhsin karakterinin öne çıkacağı Mucize Doktor dizisinin 57.yeni bölümünde yaşanacakların detayını ve fragmanı videoda bulabilirsiniz:

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer.

Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?