Ana sayfa Dizi İzle Masum 7 Nisan Çarşamba 381. bölümde neler olacak?

Masum 7 Nisan Çarşamba 381. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisi, haftanın 7 günü yayınlanıyor.7 Nisan Çarşamba günü de dizinin 381. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.Mira, Daram’ı seviyor mu?

Masum’da bugün Kokila Gora’ya olan davranışlarıyla herkesi şok eder. Daram ise Mira’nın kendisini sevip sevmediğini öğrenmeye çalışır. Mira Daram’a ne cevap verecek? Kokila Molu ve Sona için düğün töreni hazırlar. Bu törene Gora’yı da davet eden Kokila hareketleriyle herkesi şaşırtır. Ahem ve Gopi Kokila’nın yaptıklarının sebebini öğrenmeye çalışır.

Kokila Daram’ı hapse attırdıkları için Daram’dan özür diler. Kokila ve Gora herkesin içinde birbirine sarılır. Tüm bunlar yaşanırken Daram gizlice gelir ve Mira’yı bir köşeye çeker. Ona kendisini sevip sevmediğini soran Daram cevabını almadan gitmek istemez. Mira Daram’a ne cevap verecek?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel