Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

Mucize Doktor dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu.

Sevilen oyuncu Beren Gökyıldız, 16 Ocak Perşembe günü yayınlanacak 18. bölümde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Mucize Doktor dizisine yeni bir oyuncu katıldı! 7

Gökyıldız; Küçükken trafik kazası geçirmiş dolayısıyla ameliyat olması gereken sevimli, yaramaz ve doktorlarla oldukça iyi geçinecek “Betüş” karakterine hayat verecek. Gökyıldız geçtiğimiz sezon Kızım dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Çocuk oyuncu Kocamın Ailesi, Anne ve Bizim Hikaye dizilerinde de rol almıştı.

Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı “Mucize Doktor”, her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

İşte dizinin 18.bölüm fragmanı: