Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ve Masumlar Apartmanı’nın iki oyuncusundan aynı tavır dikkat çekti!

Mucize Doktor ve Masumlar Apartmanı’nın iki oyuncusundan aynı tavır dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon boyunca kamera arkası ekibi ile birlikte kamera önünde efor sarfeden oyuncular, zorlu bir mücadele süreci geçiriyor. Bir kaç aylık aranın ardından da yaz sezonu biter bitmez Eylül’de yeniden aynı maraton başlıyor. Bazı roller, oyuncular için daha zorlu bir emek gerektiriyor. Bu da yıpranmayı arttırıyor.

TRT 1’de yayınlanan sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Masumlar Apartmanı’nda İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden yorulduğunu söyleyerek ayrılık kararı alması son günlerde dikkat çeken bir karar oldu.

Benzer bir karar ise Mucize Doktor dizisinden geldi. Masumlar Apartmanı’ndan İnci’nin ayrılması diziyi bitirmek için bir neden değil ama Mucize Doktor’dan Taner Ölmez’in ayrılması, mümkün olabilecek bir durum değil!

Zira Mucize Doktor’da hikaye, Taner Ölmez’in başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Otizmli Doktor Ali Vefa üzerine kurulu.

Farah Zeynep Abdullah ile Taner Ölmez’i aynı noktada birleştiren ise iki oyuncunun da yorgunluk sebebiyle rol aldıkları dizilere devam etmek istememe kararları oldu. Ölmez’in yapımcıya yorulduğunu söylemesi ile Mucize Doktor, 2. sezon 64. bölümüyle dün akşam ekrana veda etti.

Mucize Doktor ve Masumlar Apartmanı'nın iki oyuncusundan aynı tavır dikkat çekti! 1

İki oyuncunun aynı anda benzer bir durumla gündeme gelmesi, son günlerin dikkat çeken bir gelişmesi oldu. Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin gidişi de hazırlanmış.

Farah Zeynep Abdullah yeni sezonda kadroda yer almayacak. Söylentilere göre Masumlar Apartmanı İnci’si kitapta olduğu gibi ailesini alıp Eskişehir’e taşınacak. Han ve İnci aşkı kötü sonla bitecek ve İnci, Masumlar Apartmanı’na veda edecek.

Duygusal diziler oyuncuları yoruyor mu? Taner Ölmez'den sonra Farah Zeynep Abdullah da benzer sebepten bıraktı! 5

Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmak istemesinin sebebi duygusal sahnelerin üzerinde yarattığı yorgunluk. İşin ilginç yanı Mucize Doktor’da Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez de aynı gerekçeyle diziden ayrılmak istemiş ve bu istek dizinin sonunu getirmişti.

Mucize Doktor’da otizmli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez, neredeyse dizinin tüm yükünü üzerinde taşıyordu. Ancak bu kadar yoğun tempo ve zor bir role Ölmez’in gücü yetmedi ve artık sürdüremeyeceğine karar verdi. Bu kadar zor ve duygusal bir rol oyuncuyu yormuştu.

Her iki oyuncunun da arka arkaya benzer sebeplerle projelerine son vermek istemesi dikkat çekici. Her iki oyuncu da duygusal yoğunluğu yüksek dizilerde rol alıyordu. Bu da akıllara böylesine ağır dizilerin oyuncuları yorup yormadığı sorusunu getiriyor.

Haliyle oyuncuların bu kararları izleyiciyi de çok üzüyor. Oyuncuların bu kararlarına saygı göstermek gerek. Ancak bu ayrılık kararlarının izleyiciyi üzdüğü de kesin.