Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi bitti, bir başka dizinin günü değişti!

Fox TV’de bir dizi bitti, bir başka dizinin günü değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon dizilere büyük yatırım yapan Fox TV, tartışmalı kararları ile de çok konuşuldu. Kanalın iyi dizilerini bir bir ekrandan kaldırmasına itirazlar çok oldu. Bay Yanlış dizisinin yeterince desteklenmediğini savunan hayranlar, ayrıca Öğretmen ve Çocukluk isimli dizilerin de yeterince desteklenmediği için yayından erken ayrılmak zorunda kaldıklarını düşünüyor.

Fox TV, bu sezon birçok dizi hazırladı ve Savaşçı’yı bile aylarca yayın için bekletmek durumunda kaldı. Masumiyet dizisi de kanalın iddialı projelerinden birisiydi ama reytingler beklentilerin altında kaldı.. Kefaret, Son Yaz dizileri hikayeleri ile öne çıktı. Mucize Doktor ilk sezonuna göre bir hayli düşüş yaşadı. Yasak Elma 4.sezonu tamamladı ve 5. sezon onayını da aldı. Sen Çal Kapımı ise sezon finali yapmıştı ve şimdi çalışmalar yeniden başladı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yaz ekranında yine Eda ve Serkan olarak izleyicileri Fox TV ekranına davet ediyor.

Savaşçı dizisi 5. sezonuna pek de tatmin etmeyen reytinglerle başladı ve devam ediyor. Baraj dizisi ise dün akşam yayınlanan 39. ve final bölümü ile birlikte ekranlara veda etti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi, aşırı entrika dolu hikayesi ile büyük eleştiriler alıyordu. Dizinin final bölümü de düşük reytingler elde etti ve bir hikaye daha sona erdi.

Yasak Elma dizisinin 4. sezon finali yapmasının ardından Fox TV’den bir atak daha geldi. Kanal Masumiyet isimli Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi pazartesiye çekti. 17 Mayıs Pazartesi akşamı dizinin 12. yeni bölümünü izleyeceksiniz.

Hülya Avşar, Deniz Çakır , Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın’ın başarılı performansları ile çok konuşulduğu, hikayesi ile de farkını sergileyen Masumiyet bakalım yeni gününde beklenen reytingleri elde edebilecek mi?

Masumiyet dizisinin 12. bölümünden 2. fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.