Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da sorunlar iyice büyüdü, izleyici kötü sondan korkuyor!

Mucize Doktor’da sorunlar iyice büyüdü, izleyici kötü sondan korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ilk başladığında olay yaratan, Ali Vefa karakteri ile Türkiye’nin gündeminde uzun süre yer alan, yurt dışı satışlarıyla da göz kamaştıran bir diziydi Mucize Doktor. Taner Ölmez muhteşem bir performansla otizmli bir doktora hayat verirken; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan gibi isimler de güçlü performanslarla hikayeyi yükseltti.

Mucize Doktor dizisi kısa sürede patlama yaptı. Öyle ki, her hafta bir reyting rekoru kırılıyordu. Türkiye’de bu kadar büyük etki yapan son dönemde bir dizi hatırlıyor musunuz? Kısa sürede efsane olan, perşembe akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen Mucize Doktor dizisinin şimdi geldiği durum ise herkesi şaşırtıyor.

Dizinin reytingleri ikinci sezonda düştü. Ama yine de milyonlarca hayranını etkilemeyi sürdürdü. Son haftalarda ise iyice ivme kaybeden Mucize Doktor, hikayesinin zayıf kalmaya başlaması ile birlikte yeni diziler Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs’ın etkisiyle düşüş trendine girdi… Mucize Doktor her hafta reyting düşüşü yaşıyor ve bu durum bir türlü durdurulamıyor.

Mucize Doktor'da sorunlar iyice büyüdü, izleyici kötü sondan korkuyor! 8

Aslında izleyiciler de çok mutsuz. Çünkü dizinin bu kadar geniş karakter örgüsü içinde, bu kadar ruhsuz bölümlerin nasıl çıktığını sorguluyor. Zerrin Tekindor’un Vuslat ve Serkan Keskin’in de Muhsin karakterleri ile yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu adeta Şampiyonlar Ligi… Ama ortaya çıkan hikaye düzeni son haftalarda izleyiciler tarafından vasat olarak nitelendirilmeye başlandı.

Herkes dizide ciddi bir sorun olduğunun farkında. Dizi hayranları ise 3. sezon olması için ve hikayede de hareketlenme yaşanması için sosyal medyada mesaj üstüne mesaj paylaşıyor.

Gerekli düzenlemeler ve eklemeler ile Mucize Doktor kısa sürede ayağa kalkabilir. Çünkü hala karakterlerin geçmişlerine yönelik yeni hikayeler sunulması etkileyici olabilir. Ayrıca her bölümde sunulan insan hikayeleri daha duygusal ve izleyicinin ilgisini çekebilecek şekilde hazırlanabilir.

Mucize Doktor'da sorunlar iyice büyüdü, izleyici kötü sondan korkuyor! 9

Karakterlerin senaryoda yeterince iyi kullanılamadığı düşüncesinde olan Mucize Doktor hayranları, gidişattan hiç memnun değil. Özellikle 61. bölümün çok başarısız olduğunu söyleyen birçok kişi, sosyal medyada bu durumu ortaya koyan mesajlar paylaşıyor.

Bakalım Mucize Doktor yapım ekibi ve senaristleri bu ciddi düşüşü durdurabilecek adımları atacak mı? Dizinin hayranları bu adımların gelmesini ve hikayenin daha ilgi çekici hale getirilmesini ısrarla bekliyor.

Yoksa kötü son kapıda, 3. sezon olsa bile yeni yapımların karşısında Mucize Doktor’un bu ruhsuz haliyle ayakta kalmasının zor olduğunun herkes farkında…