Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinin Hacer’i Günay Karacaoğlu’ndan yeni dizi!

Gençliğim Eyvah dizisinin Hacer’i Günay Karacaoğlu’ndan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz aylarında ekrana gelen Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinde Hacer karakterini Günay Karacaoğlu canlandırmıştı. Başarılı oyuncu uzun yıllardır ekranlarda ve sinema dünyasında birbirinden önemli karakterlerle yer aldı.

Başarılı performansları ile akıllara yazılan Karacaoğlu, en son Exxen platformunda yayınlanan Bir Yeraltı Sit Com’u isimli dizide yerini almıştı. Canlandırdığı karakterlere ruh katan isimlerden olan Günay Karacaoğlu yeni bir dizi anlaşması yaptı.

Kore yapımı olan Cunning Single Lady’nin Türk uyarlamasının hazırlıklarının başladığı yönünde birçok haber yapılmıştı. Günay Karacaoğlu’nun da dizinin ekibine katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Cunning Single Lady isimli dizinin uyarlamasında dikkat çekici bir kadro oluşmaya başladı. Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün dizide yer alacağı ortaya çıkmıştı. Dizinin kadrosuna; Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş’ın da katıldığı geçtiğimiz gün paylaşıldı.

Son olarak ise usta oyuncu Günay Karacaoğlu’nun dizide yer almak için anlaşma yaptığı belirlendi. Romantik komedi dizisi güçlü kadrosu ile daha şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

İşte yeni dizinin konusu: Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.