Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’daki şoke eden ayrılık ve takılıp kalan reytingler şaşırtıcı!

Mucize Doktor’daki şoke eden ayrılık ve takılıp kalan reytingler şaşırtıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu ile müthiş bir başarı ortaya koyan Mucize Doktor dizisi, araya giden pandemiden sonra yeniden ekrana döndüğünde bıraktığı izleyicilerin hepsini geri kazanamadı… Fox TV ekranında başladığı ilk döneminde reyting rekorları kıran, farklı hikayesi ile göz dolduran dizide Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterindeki başarısı da dizinin bugünlere gelmesinden çok önemliydi.

Otizimli bir doktoru canlandıran Taner Ölmez, harika bir oyunculuk sergilemekle kalmadı, yeni ve bambaşka bir dünyayı da izleyicilerin evlerine taşıdı… Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Reha Özcan, Sinem Ünsal gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonu ise yine etkili bölümlerle ama ilk sezona göre düşen reytinglerle dikkat çekti.

Yine de perşembe rekabetinde Bir Zamanlar Çukurova ile rekabette iyi oranlar elde eden Fox TV dizisi, 7’li reyting oranlarına kitlenip kaldı. Geçen bölümün 9’lara doğru ilerlemesi dizinin yeniden izleyici kazandığını göstermişti. Ancak dün akşam yayınlanan 42. bölümün reytingleri yine bir geriye dönüşü anlatıyor. Totalde 6’lı seviyelere gerileyen dizi için bu bir sorunun da ilk işareti olmalı… AB ve ABC1’de 7’li oranlarda tutunan ve ikinci sezonun genel ortalamasını yakalayan Mucize Doktor’un daha yüksek oranlara çıkabilmesi için yeni karakterlere ve hikayenin de yeni detaylara ihtiyacı olduğu görülüyor.

Bu arada ikinci sezonda diziye katılan Seda Bakan’ın ayrılık mesajı ise herkesi şaşkına uğrattı.

Ferda karakteri ile diziye katılan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapmıştı. Seda Bakan, teklif geldikten sonra bir süre düşünmüş, diğer tekliflerle karşılaştırmalar yapmış ve sonunda da Mucize Doktor’u tercih etmişti.

Oyuncu ayrılığını da instagram hesabından şu sözlerle duyurdu: “Mucize Doktor’a ve Ferda’ya bu akşam veda ettim. Çok güzel ve yorucu bir süreçti. Tekrar güzel projelerde görüşmek üzere.”

blank