Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan sonra Onur Tuna, yeni dizisi için de yine aynı tercihte bulundu!

Mucize Doktor’dan sonra Onur Tuna, yeni dizisi için de yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna, son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında bulunuyor. Yasak Elma dizisinde başarılı 2 sezon geçiren oyuncu, sonrasında Mucize Doktor dizisinde de yine iki sezonluk güçlük bir performans ortaya koydu.

Onur Tuna hem fiziki özellikleri hem de yetenekleri ile öne çıkan, hayranlarının ekranda daima görmek istediği bir isim oldu. Mucize Doktor dizisinin geniş kitlelere yayılmasında ve dünyanın farklı ülkelerinde satılmasında Onur Tuna’nın da büyük katkısı var.

Oyuncu, yeni sezonda yine Fox TV ekranında yer almayı tercih etti. Son dönemde oyuncunun rol aldığı dizilerin aynı ekranda olması dikkat çekiyor. Yasak Elma ve Mucize Doktor’da sonra oyuncu, Mahkum isimli diziyle yine aynı ekranda hayranlarının karşısına çıkacak.

Mucize Doktor'dan sonra Onur Tuna, yeni dizisi için de yine aynı tercihte bulundu! 31

MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum için yoğun bir ön hazırlık süreci yaşanıyor.

Dizide Cumhuriyet Savcısı Ağıt Bulut karakterini canlandıracak olan Onur Tuna, büyük bir heyecanla projenin izleyicilerle buluşmasını bekliyor.

Cezaevi sahneleri ile başlayacak olan Mahkum dizisinin yeni dönemde en çok dikkat çeken yapımlardan birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.