Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez’den yeni dizi kararı!

Mucize Doktor’dan sonra Taner Ölmez’den yeni dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medcezir dizisinde canlandırdığı Mert Serez karakteri ile akıllara yazılan Taner Ölmez, geçen sezon final yapan Mucize Doktor ile de çok önemli bir adım attı.

1986 doğumlu olan oyuncu, 2009 yılından bu yana sektörde yer alıyor ve bugüne kadar birbirinden farklı birçok karakterde yer aldı. Sadece dizilerde değil sinema ve özellikle de tiyatroda birçok projede yer alan Taner Ölmez, yeni sezon için yeni bir dizi teklifini de kabul etti.

2 sezon süren Mucize Doktor başarısı ile birlikte oyuncunun canlandırdığı Ali Vefa karakteri unutulmazlar arasına katıldı. Taner Ölmez de hayatının en önemli rollerinden birisini canlandırmış oldu. Oyuncu, haziran ayından bu yana dinleniyor ve bu süreçte kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile de evlendi.

İş yaşamanın yanı sıra özel hayatında da en güzel dönemini yaşayan Taner Ölmez, yeni bir dizi teklifini de kabul etti. Geçen yıl Blu TV’de yayınlanan ve FX ile ortaklaşa hazırlanan Alef dizisi büyük ilgi görmüştü.

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerindeki projenin ikinci sezonu bambaşka bir kadro ile çekilecek. İşte yeni kadronun erkek başrolü Taner Ölmez olacak.

Aybüke Pusat ile partner olmaya hazırlanan Taner Ölmez, çekimler için Kapadokya’ya gidecek. Alef’in bazı sahneleri ise İstanbul’da çekilecek.

Alef ikinci sezonunda; Su Kutlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Ufuk Karaali, Cankat Aydos, Nizam Namidar gibi isimler de rol alıyor.