Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi bitti ama Alperen Duymaz’dan bir teselli kararı geldi!

Son Yaz dizisi bitti ama Alperen Duymaz’dan bir teselli kararı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz hayranları Son Yaz dizisinin final yapması nedeniyle çok üzüntülü. Akgün karakterini çok seven dizi hayranları oyuncuyu da bu role çok yakıştırmıştı.

Son Yaz’ın 26 bölüm süren macerası Fox TV’nin kararı ile geçen hafta son buldu ve tepkiler de hala dinmedi… Dizinin düşük gelen reytingler nedeniyle bitirilmesi bir yana, oyuncuların sergilediği emeğin boşa gitmesi ve milyonlarca hayranın da hikayenin doğru düzgün bir final bile yapamamış olmasından duyduğu üzüntü geride kaldı…

Ancak Alperen Duymaz aldığı yeni karar ile Son Yaz rahatsızlığı yaşayan hayranlarına bir teselli imkanı sunmuş olacak. Oyuncu uzun süre beklemeden yeniden setlere adım atacak. Yeni bir rolde yakında izleyeceğimiz oyuncu, Gold Film ile anlaşma yaptı.

Birçok teklif alan Alperen Duymaz, tercihini dijital bir projeden yana kullandı. Yapımcı Faruk Turgut’un çok önem verdiği Erkek Severse isimli dizi projesini kabul eden oyuncu, hayranlarını çok şaşırtacak bir karakter ile geliyor.

Son Yaz finali nedeniyle üzüntülü olan ünlü oyuncunun hayranları ile bu kararın bir teselli olması bekleniyor. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Aslı Zengin yazıyor.

Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz’ın nasıl bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ile birlikte projdeki kadın partneri de çok merak ediliyor. Henüz partner konusunda yeni bir gelişme yok.