Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Demir’i Fırat Altunmeşe yeni dizisini buldu!

Mucize Doktor’un Demir’i Fırat Altunmeşe yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İddialı isimlerden oluşan ve hukuk konusu üzerine yeni sezonda dikkat çekecek olan Ayrılık dizisinin kadrosu genişliyor. The Split uyarlaması olan Fox TV’nin yeni dizisine katılan isimlerden birisi de Mucize Doktor dizisinde çok başarılı performans sergileyen Fırat Altunmeşe oldu.

Demir karakteri ile ekranda izleyeceğimiz oyuncu, finalden bir süre önce diziden ayrılmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de Altunmeşe yeni dizisini seçti… Mucize Doktor’un da yapımcısı olan MF Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle süren Ayrılık dizisinde Fırat Altunmeşe’nin karakteri de merakla bekleniyor.

Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu…Ağustos başında sete çıkacak olan Ayrılık’ın kadrosunda; Gökçe Bahadır, Tülin Ece Yazkan, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya ve Sumru Yavrucuk’un isimleri daha önceden netleşmişti.

Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe yeni dizisini buldu! 7

Üç kız kardeşin hikayenin merkezinde yer alacağı hukuk konusunun öne çıkacağı dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Fırat Altunmeşe, 2013 yılında Vicdan dizisiyle dizilere başlamıştı. Oyuncu şimdiye kadar; Kaçak Gelinler, Maral, Kehribar, Cesur ve Güzel, Aslan Ailem isimli dizilerde boy gösterdi.