Ana sayfa Dizi Haberleri The Split uyarlaması Ayrılık’ta 3 kız kardeşi kimlerin canlandıracağı netleşti!

The Split uyarlaması Ayrılık’ta 3 kız kardeşi kimlerin canlandıracağı netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MF Yapım imzalı yeni dizi Ayrılık ile ilgili kadro çalışmaları tamamlanmak üzere… Dizinin Ağustos başında sete çıkacak olması nedeniyle hazırlıklarda da son aşamaya gelindi… Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizide 3 kız kardeşin hikayesi anlatılacak… Bu kız kardeşler hikayenin merkezinde olacak ve canlandıracak isimlerin üçü de netleşti…

Gökçe Bahadır dizinin başrol oyuncusu olarak ilk anlaşma yapılan isimlerden birisi oldu… 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler’den sonra Gökçe Bahadır yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Oyuncu, geride bıraktığımız sezon konuk olduğu Menajerimi Ara dizisi dışında, Kulüp isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer almıştı. Hayranları heyecanlı ve ünlü oyuncunun yeniden ekrana dönüşünden memnun.

The Split uyarlaması Ayrılık'ta 3 kız kardeşi kimlerin canlandıracağı netleşti! 9

Ayrılık dizisinin bir başka kız kardeş karakterine imza atacak olan isim Tülin Ece Yazkan olarak ortaya çıktı… Genç oyuncu en son Sefirin Kızı dizisindeki Menekşe karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Tülin Ece ile Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde de bir ara aynı sette yer almıştı. Tülin Ece, Merve karakterinin gençliğini canlandırmıştı.

The Split uyarlaması Ayrılık'ta 3 kız kardeşi kimlerin canlandıracağı netleşti! 10

Boşanma avukatı olarak çalışan kardeş ile ailesini konu alan, İngiltere’de yayınlandığı dönemde çok beğenilen The Split dizisinin Türk versiyonunda bir diğer kız kardeş karakterine Gökçe Eyüboğlu hayat verecek.

The Split uyarlaması Ayrılık'ta 3 kız kardeşi kimlerin canlandıracağı netleşti! 11

Fox TV ekranında çok beğenilen ve yurt dışında da satışları iyi giden Kadın dizisinde Ceyda olarak parlayan Eyüboğlu, sonrasında ise Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunda yer almıştı. Fatma ve Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizilerin kadrosunda da yer alan Gökçe Eyüboğlu, diziye katılan son isimlerden birisi oldu.

The Split uyarlaması olan Ayrılık yeni sezonun dram yönü yüksek ve farklı yapımlarından birisi olarak ortaya çıktı.