Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un en sempatik karakteri ayrıldı, veda mesajı üzdü!

Mucize Doktor’un en sempatik karakteri ayrıldı, veda mesajı üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Mucize Doktor dizisinin en başından bu yana izleyicilerle buluşan isimlerden birisi de Korhan Herduran olmuştu. Şimdiye kadar yayınlanan 45 bölümde de yer alan Herduran, canlandırdığı Güneş karakteri ile de dizi izleyicilerinin bir hayli ilgi gösterdiği birisiydi. Güneş, Mucize Doktor dizisinin en renkli, eğlenceli ve heyecanlı ismi olarak da dikkatleri çekmişti. Ancak dizinin dün akşam yayınlanan 45. bölümüne Güneş’in ayrılığının hüznü çöktü…

Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı dizideki bu ayrılık izleyiciler için büyük bir sürpriz oldu. Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Reha Özcan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor için, böyle renkli bir karakterin ayrılığı aslında büyük bir kayıp olarak nitelendirilebilir.

Mucize Doktor'un en sempatik karakteri ayrıldı, veda mesajı üzdü! 6

Instagram hesabından bir veda mesajı paylaşan Herduran, hayranlarını da üzüntüye boğdu… Genç oyuncu mesajında şöyle yazdı:

“Evet bir şekilde geldik Mucize Doktor serüveninin sonuna. İsmi gibi bizi mucizelere tanık eden bir proje oldu. Rol arkadaşlarım dostlarım oldu, birlikte oynamaya can attık, Berhayat Hastanesi’ne birlikte can verdik. Kamera arkasındaki tüm ekip alkışın çoğunu hak ediyor. Kendi adıma hepsini alkışlıyorum. Bizi evlerinize kabul eden siz sevgili seyircilerimize şükranlarımı sunmayı borç bilirim. Bizim işler böyledir birden başlar birden biter bazen. Sevginin, saygının, liyakatin, adaletin esas olduğu sağlıklı bir dünyada yeniden yeni hikayelerle buluşmak dileğiyle. Güneş’imin son sözünün altını çizmek isterim; ‘Ben gerçekten inanıyorum. Her şey hepimiz için çok güzel olacak’. Sevgilerimle”

Mucize Doktor'un en sempatik karakteri ayrıldı, veda mesajı üzdü! 7

Onur Tuna bu mesaja yorum bıraktı ve “Yüreği gülüşüne yansımış kardeşim benim” diye yazdı. Sinem Ünsal ise, “Nasıl seviliyorsun belli değil, iyi ki sen, canım Korhan” notuyla veda etti.

Onur Buldu, “Hayırlı olsun gardaşım” notunu ekledi. Dizide oyuncunun en çok sahnesi Hayal Köseoğlu ile olmuştu. Köseoğlu, “Sonsuza kadar aynı ekipte olsak sıkılmazdım. I love you, bi sonraki işlere güneşim.” diye yorum bıraktı.