Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova olmasa, Mucize Doktor ve Alev Alev’i tutmak mümkün olmaz!

Bir Zamanlar Çukurova olmasa, Mucize Doktor ve Alev Alev’i tutmak mümkün olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yaşanan dizi rekabetinde dün akşam atv’de futbol maçı vardı ve Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünü bekleyenler üzüldü… Şimdiye kadar 79 bölüm yayınlanan dizi, atv’ye perşembe akşamları her hafta tüm kategorilerde birincilik kazandırıyor.

Bu hafta futbol maçı olması aslında Bir Zamanlar Çukurova dizisinin rakiplerinin işine yaradı. Her ne kadar Kanal D ekranındaki Babam Çok Değişti ve Star TV’nin Sol Yanım dizileri bu fırsattan pek de yararlanamadı ise de, Mucize Doktor ve Alev Alev için durum farklı…

Mucize Doktor dizisi genelde tüm kategorilerde 7’li oranlarda devam eden bir iş…Geçen sezonki kadar yüksek reytingler alamayan dizi, zaman zaman biraz yukarıya çıkmıştı ama ortalama bu seviyedeydi. Dün akşam ise atv ekranında futbol maçı olması dizi izleyicilerinin bir bölümünü Fox TV’ye taşıdı.

Mucize Doktor 7-9 arası reytingler elde ederek geçen haftaya göre iyi bir çıkışa imzasını attı. Dizi tüm kategorilerde de Fox TV’yi zirveye çıkarttı. Böylelikle uzun bir aradan sonra Perşembe akşamları atv ilk kez birinciliği rakibine kaptırmış oldu.

Show TV ekranında yayınlanan Alev Alev dizisi de bu durumdan nasibini aldı. Daha önce 5-6 arası oranlarda ilerleyen dizi, dün akşam bir kademe daha yukarıya sıçradı… Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berker Güven, Cihangir Ceyhan ve Berkay Ateş’in başrolünde yer aldığı dizinin 10. bölümü gayet iyi rakamlar aldı. Totalde 7’nin üzerine çıkan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 6’lı seviyelerde ve izleyici artışı sağlayarak günü tamamladı.

Alev Alev dizisi totalde 3. olurken, AB grubunu 2. ve ABC1 grubunu da 4. sırada tamamladı. Mucize Doktor ve Alev Alev dışında ilk 10 program içine girebilen başka bir dizi de yok.

İşte 14 Ocak Perşembe günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova olmasa, Mucize Doktor ve Alev Alev'i tutmak mümkün olmaz! 3