Ana sayfa Sosyal Medya ‘Mucize Doktor’un ‘Ferman’ı Onur Tuna pozlarıyla yürek hoplattı!

‘Mucize Doktor’un ‘Ferman’ı Onur Tuna pozlarıyla yürek hoplattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında yer alan Onur Tuna oyunculuğu kadar yakışıklılığı ve kendine has tarzıyla da adından söz ettiriyor. ‘Yasak Elma’ dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren oyuncu en son ‘Mucize Doktor’ dizisinde iki sezon boyunca canlandırdığı ‘Dr. Ferman’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Oyuncu,  Re Touch Mag Men Dergisi’nin Eylül ayı sayısının kapak yıldızı oldu. Dergiye dikkat çekici pozlar veren Onur Tuna için, ‘Ekranların mavi gözlü devi’ tanımlaması yapıldı. Uzun boyu, karizması ve yeteneğiyle ekranların parlayan yıldızlarından olan Onur Tuna; Yakışıklılığın ve güzelliğin tek başına iyi bir oyunculuğa etkisinin olamayacağını söyledi.

'Mucize Doktor'un 'Ferman'ı Onur Tuna pozlarıyla yürek hoplattı! 8

Onur Tuna dergi için, sonbahar renklerinin ağırlı olduğu bir çekim gerçekleştirdi. Oyuncu, yeni sezonda yine Fox TV ekranında yayınlanacak ‘Mahkum’ isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. MF Yapım tarafından hazırlanan ‘Mahkum’ için yoğun bir ön hazırlık süreci yaşanıyor. Dizide Cumhuriyet Savcısı ‘Ağıt Bulut’ karakterini canlandıracak olan Onur Tuna, büyük bir heyecanla projenin izleyicilerle buluşmasını bekliyor. Cezaevi sahneleri ile başlayacak olan ‘Mahkum’ dizisinin yeni dönemde en çok dikkat çeken yapımlardan birisi olması bekleniyor.

'Mucize Doktor'un 'Ferman'ı Onur Tuna pozlarıyla yürek hoplattı! 9