Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un iki oyuncusu Mahkum’da bir araya geliyor!

Mucize Doktor’un iki oyuncusu Mahkum’da bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon olarak yayınlanan ve geçtiğimiz bahar ayında final yapan Mucize Doktor unutulmaz diziler arasında çoktan yerini aldı. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez dinlenmeyi tercih ederken diğer oyuncuları da farklı dizilerle yeni projelerini belirledi. Mucize Doktor’un çok sevilen bir oyuncusu da yeni projesine karar verdi.

Otizmli bir doktorun hikayseni anlatan Mucize Doktor birçok genç oyuncunun da kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağladı. Bu isimlerden biri de dizide hemşire Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu oldu.

Tiyatro kökenli oyuncu aslında ilk çıkışını Aşk-ı Memnu dizisinde yapmıştı. Dizide Nihal’in en yakın arkadaşını canlandıran Hayal Köseoğlu. Mucize Doktor’da ise karşımıza yetişkin bir genç olarak çıkmıştı.

Mucize Doktor'un iki oyuncusu Mahkum'da bir araya geliyor! 7

Mucize Doktor’daki Açelya karakteriyle çok sevilen ve yeteneğini ortaya koyan Hayal Köseoğlu nihayet yeni projesini belirledi. Köseoğlu bu sezon, yeni dizi Mahkum’la karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Fox TV’de yayınlanacak Mahkum dizisinde başrolü Onur Tuna üstleniyor. Tuna’yı son olarak Mucize Doktor’da Ferman karakteriyle izlemiştik. Böylece Mucize Doktor’un iki oyuncusu yine aynı kanalda ve aynı dizide bir araya geliyor.

Onur Tuna’nın savcı Ağıt’ı canlandıracağı dizinin konusu şöyle olacak:

Ağıt Bulut karakteri evli bir savcıdır ve işinde de son derece başarılıdır. Zeynep isimli eşiyle bir kızları da bulunan savcı Ağıt, hayatında her şey normal giderken büyük bir suçlama ile karşı karşıya kalır. Bir şirketin varisi olan Savaş karakterinin tek yumurta olan ikiz kardeşi Barış’ı öldürmek ile suçlanan Savcı Ağıt, bu nedenle hapse girer.