Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma’yla ezilen kadının sesi oldu!

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma’yla ezilen kadının sesi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik, hiç şüphe yok ki son yılların yıldızı en çok parlayan oyuncusu. Biricik’in her projesinde canlandırdığı farklı karakterlerin altından başarıyla kalkması bu yükselişteki en önemli pay.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız’la ekranlara fırtına gibi dönen Burcu Biricik, Netflix için çekilen Fatma’nın da yayınlanmaya başlamasıyla hem dünyada hem de Türkiye’de en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Burcu Biricik, Netflix dizisi Fatma’da erkekler dünyasında tek başına var olmaya çalışan yapayalnız bir kadını canlandırıyor. Hapse girip çıktıktan sonra kaybolan kocası Zafer’i ararken acımasız bir dünyanın içinde kendini bulan Fatma, hiç de hayal etmediği bir yola doğru sürükleniyor.

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 13

Twitter’de diziyle ilgili paylaşımlar özellikle kadın izleyicilerin Fatma’yı nasıl savunduğunu, mücadelesinden ne kadar etkilendiğini ortaya koyuyor. Belli ki Fatma’nın kocası Zafer’i bulma umudu ve oğlunu kaybedişinin acısı bir nevi acı çeken kadınların sesi olmuş.

Bir izleyici yorumunda diziyi bir gecede bitirdiğini ancak bunun psikolojisine mal olduğuna dikkat çekerken, bir başka izleyici de Fatma’nın zaferi bulabilme umudundan istediğini belirtiyor.

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 14

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 15

Fatma’yı izleyenler övgü dolu sözlerle binlerce paylaşımda bulundu. Bir izleyici, “Hepimiz Fatmayız diye bağırmak geçiyor içimden. Uzun zamandır bu kadar keyifle izlediğim bir Türk dizi olmamıştı. Senaryo, hikaye, karakterler, diyaloglar, oyunculuk, yönetmenlik çok iyi” diyerek duygularını dile getirdi.

İzleyicinin Fatma’nın hikayesinden ne kadar etkilendiğini ortaya koyan yorumlardan bazıları:

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 16 Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 17

Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 18 Burcu Biricik, acımasız erkekler dünyasında tek başına ayakta kalmaya çalışan Fatma'yla ezilen kadının sesi oldu! 19