Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı, karnı burnunda Zahide Yetiş, Yemekteyiz… Gündüz programlarında neler oluyor?

Müge Anlı, karnı burnunda Zahide Yetiş, Yemekteyiz… Gündüz programlarında neler oluyor?

tarafından zk zk

Sezon boyunca dizilerin her hafta karneleri çıktı, değerlendirmelere tabii tutuldu. Reytingi düşenler, çıkanlar derken sezon bitti.

Koca bir sezon boyunca en az diziler kadar rağbet gören gündüz programlarının durumu neydi peki?

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyu bakın nasıl değerlendiriyor:

“Gündüz programlarının karnesi

Şöyle bir karne denemesi yapalım.

Şöyle bir karne denemesi yapalım. Bizimkisi biraz bayram telaşına geldi; sezonun hak edenlerine ağız dolusu bir “pekiyi” diyemedik…

Müge Anlı, karnı burnunda Zahide Yetiş, Yemekteyiz... Gündüz programlarında neler oluyor? 7

Sabah kalktınız. Bu yıl ağırlıkla “Müge Anlı ile Tatlı Sert”i (atv) izlediniz. Program dün reytinglerde Dünya Kupası maçlarından çok izlenmişti. 9 aydır neredeyse hiç kan kaybetmedi. Üstüne bir de 10 küsur yıl ekleyin; pekiyi!

Geçen yıl Esra Erol programına karnı burnunda devam etmişti. Bu yıl aynısı Zahide Yetiş için oldu. Zahide, Show TV sabah ekranını ayağa kaldırdı. Pekiyi! Öğleni buldunuz. Son birkaç haftadır ağırlıklı “Gelinim Mutfakta” (Kanal D) izliyorsunuz. Fatih Ürek sürpriz bir deparla ekransız yıllarıyla arasını kapadı. “Gelin Evi” de (Show TV) Anadolu’ya açılıp daha sıcak bir performans çıkardı. İkisine de pekiyi…

“Yemekteyiz” (TV8) yılın işiydi. Hiç değer kaybetmedi, toplumun aynası oldu. Sofra kültürümüz hakkında hepimizi çok kararsız bıraksa da yıldızlı bir pekiyi hak etti.

Aynı saatlerde ayakta kalabilen “Olay Yeri Balçiçek İlter” (Star TV) ve içeriği değişse de seyircisini yitirmeyen “Esra Erol’da” da (atv) pekiyi hak edenlerden oldu. Sonrası mı; karnelerin kalanlarını yarın dağıtacağız!”