Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü haberci Müge Anlı evleniyor! İzleyenleri şaşırtan açıklama canlı yayında geldi!

Ünlü haberci Müge Anlı evleniyor! İzleyenleri şaşırtan açıklama canlı yayında geldi!

tarafından ker_def

Televizyogazetesi.com/Detay – ATV ekranında uzun zamandır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayıp sunan ünlü haberci Müge Anlı son programında izleyicilerine müjdeli bir haber verdi.

Ünlü sunucu, 20 Haziran 2022 tarihli canlı yayın açılışında evleneceğini duyurdu. Müge Anlı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ”Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim.

Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.”

Müge Anlı hayranlarına “Yeni sezonda evli olarak karşınıza çıkacağım” dedi. Anlı’nın açıklaması stüdyodaki izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Müge Anlı’nın açıklamasının ardından müstakbel eşinin kim olduğu da merak konusu oldu. Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun devlet memuru olduğunu belirtti.

Müge Anlı’nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

Müge Anlı, ”Çok da saygı değer mesleği var.” diyerek takdim ettiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ikinci evliliğini yapacak.

1999’da evlendiği gazeteci Burhan Akdağ’dan 2008 yılında boşanan Müge Anlı’nın bu evlilikten bir kızı var.