Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisiyle ilgili Onur Büyüktopçu’nun sözleri yıllar sonra bir gerçeği ortaya çıkardı!

Kiralık Aşk dizisiyle ilgili Onur Büyüktopçu’nun sözleri yıllar sonra bir gerçeği ortaya çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisi bir döneme damgasını vuran romantik komedi yapımı olarak akıllardan çıkmıyor. Elçin Sangu ile Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı ve bu dizi sayesinde de büyük popülerlik kazandığı Kiralık Aşk’ın üzerinden çok zaman geçti.

7 yıl önce yayınlanan dizide Koriş karakteri ile dikkatleri çeken isimlerden birisi de Onur Büyüktopçu oldu… Gain TV platformunda Dayı Şov isimli programa katılan ünlü oyuncu, bu dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Koriş karakterinin ortaya çıkmasının kendi başarısı olduğunu ilan eden Onur Büyüktopçu, “7 yıl geçtikten sonra şunu anlıyorum ki Kiralık Aşk’taki Koriş karakterinin tek başarısı benim” dedi.

Kiralık Aşk dizisiyle ilgili Onur Büyüktopçu'nun sözleri yıllar sonra bir gerçeği ortaya çıkardı! 27

Ünlü oyuncu Koriş karakteri konusunda yıllar sonra yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekerken, bu noktada senariste de gönderme yaparak şu detayları anlattı:

“Yıllar önce Kiralık Aşk popüler olduktan sonra insanlar beni övdüğünde, ‘Estağfurullah, bu bir ekip işi, yönetmenim sağ olsun, senaristim sağ olsun’ diyordum. Ama 7 yıl geçtikten sonra şunu anlıyorum ki Kiralık Aşk’taki Koriş karakterinin tek başarısı benim. Yanlış anlaşılmasın, ego yapmıyorum. Öyle bir karakter yoktu. Bu karakteri yaratan bendim. Ben yaparken senarist yazdı. Senarist yazarken yönetmen çekti ama benim böyle bir kabiliyetim olmasaydı kimse yazmazdı, çizmezdi. Doğru match olduk ama kimse de kendine ‘ben yarattım’ diye pay çıkartmasın. Bu karakteri yaratan tamamen benim.”

Sektörde ilk olarak cast direktörlüğü yaptığını ifade eden Onur Büyüktopçu, bu mesleğin çalışma saatleri nedeniyle çok zor olduğunu ancak kendisine Kiralık Aşk’ı getirdiğini söyledi.

Bu diziden sonra Yemekteyiz isimli yarışma programını sunan ve çok da iyi reytingler alan Onur Büyüktopçu, kimsenin kendisinin elde ettiği kadar yüksek reytingler alamadığına da dikkat çekti.

Bu sözleri ile kendisinden sonra Yemekteyiz programını devam ettiren Seda Sayan ile Zuhal Topal ikilisine gönderme yapan Onur Büyüktopçu, bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

Gündüz kuşağı programlarının sunucularını rahatsız edecek sözler de söyleyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda gündüz kuşağında her şey öyle. Hiçbiri oyuncu değil; editörler kuruyor onları. Sen bunu, sen de bunu söyleyeceksin diyor. Gündüz kuşağının sihrini kaçırdım biraz, bana kimse iş vermeyecek. Biraz tarz meselesi ama reyting de öyle değil böyle kazanılırdı. Benim aldığım reytingi kimse almadı şimdiye kadar.”