Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine Hülya Avşar’ın geleceğini duyan izleyici kazan kaldırdı! Hangi ismi istediler?

Avlu dizisine Hülya Avşar’ın geleceğini duyan izleyici kazan kaldırdı! Hangi ismi istediler?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Star TV’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Avlu’nun yeni sezonunda kadroya Hülya Avşar’ın katılabileceği haberlerine sosyal medyadan tepki geliyor!

Melis’in görevden alınmasından sonra diziye yeni bir Cezaevi Müdiresi geleceği haberi kısa bir süre önce haberlere konu olmuştu.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberinde Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yaptığı ve Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Çağdaş Onur Öztürk ve Kenan Ece gibi isimlerin yer aldığı Avlu’ya Hülya Avşar’ın Cezaevi Müdiresi olarak teklif götürüldüğü ifade edildi.

Ağustos ayında yeni bölümlerinin çekilmeye başlanacağı diziyle ilgili teklifi Hülya Avşar kabul edecek mi bilinmez, ancak sosyal medyada konu hızla yayılıyor.

İzleyicilerin çoğunlukla Hülya Avşar’ı istemedikleri, kimilerinin de kafasının karışık olduğu, bazılarının da olumlu baktığı yapılan yorumlardan belli olmakta.

Avlu dizisine Hülya Avşar'ın geleceğini duyan izleyici kazan kaldırdı! Hangi ismi istediler? 7

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Hatta Hülya Avşar yerine Canan Ergüder’i veya Vahide Perçin (eski soyadıyla Vahide Gördüm olarak izleyiciler paylaşıyor) öneri olarak sunuluyor.

Psikopat Cezaevi Müdiresi olarak Avşar’ın diziye katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi ama sosyal medyada yorumlar yapılmaya devam ediliyor.

Bakın izleyenler neler söylüyorlar: