Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı öldüğü düşünülen genci cezaevinde buldu!

Müge Anlı öldüğü düşünülen genci cezaevinde buldu!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 21 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümünde 9 aydır ulaşamadığı oğlunun öldüğünü düşünüyordu! Müge Anlı, 22 yaşındaki genci cezaevinde buldu! Antalya’da 9 ay önce kaybolan 22 yaşındaki Hamit Albayrak’ın annesi Emine Güneş, Müge Anlı’ya başvurdu.

Canlı yayına çıkan gözü yaşlı anne, oğlunun öldüğünden şüphe ediyordu. Ancak oğlunun ölmediğini ve cezaevine girdiğini öğrendi. Müge Anlı, kayıp genci yaptığı araştırma sonrası buldu. Hamit Albayrak’ın kredi kartı dolandırıcılığı nedeniyle Kepez Kapalı Cezaevi’nde olduğu ortaya çıktı.

Programda bugün bir başka konu daha vardı. “Benim babam kim?” dedi. Müge Anlı stüdyosu karıştı!
Bir çocuk annesi 30 yaşındaki Neşe Aydemir, babası bildiği kişinin aslında gerçek babası olmadığını söyleyerek Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına katıldı.

4 kardeş olduklarını ve kendisi ile küçük kardeşinin başka babalardan olduğunu söyleyen Aydemir; “Biz babamızı İbrahim Sevinç olarak biliyorduk. Annem en küçük kardeşimle benim babamın farklı farklı kişiler olduğunu söyledi. Annem bize babalarımızın kim olduğunu söylesin” dedi.

Müge Anlı’ya konuşan iddiaların odağındaki anne Kumru Doğan; “Evet, öyle söyledim. Beni kızdırdılar. Hepsini reddettim. Ama babaları, bugüne kadar baba bildikleri İbrahim Sevinç” dedi. bu açıklamanın ardından anne-kız arasında yaşanan münakaşa ise şoke etti.