Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın başarısının sırrı ortaya çıktı! Görünce şaşıracaksınız!

Müge Anlı’nın başarısının sırrı ortaya çıktı! Görünce şaşıracaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 yıldır ilgiyle izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, programının sunucusu Müge Anlı programda, uzman ekibiyle birlikte pek çok faili meçhul cinayeti aydınlatmaya, kayıpları bulmaya, aileleri kavuşturmaya devam ederken birçok konuda da topluma yardım elini uzatıyor.

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında pek çok çetrefilli cinayet vakasını çözüme kavusturan Müge Anlı’nın başarısının sırrı ortaya çıktı. Ünlü sunucunun başarısında, aynı zamanda günün yorgunluğunu ve stresini atmak için yaptığı legoların da payı var.

Müge Anlı lego merakını programında da dile getirmişti. Anlı’nın bu merakını köşe yazarı Yüksel Aytuğ sayfasına taşıyarak köşesinde, “Ekranların reyting kraliçesi Müge Anlı’nın başarısının ardındaki sırra sonunda ulaştım; ‘Lego yapmak’” sözlerine yer vermişti.

Müge Anlı'nın başarısının sırrı ortaya çıktı! Görünce şaşıracaksınız! 12

Ünlü sunucu, Yüksel Aytuğ’a instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla cevap verdi. Anlı, 17 bin parçalı legosuyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Müge Anlı'nın başarısının sırrı ortaya çıktı! Görünce şaşıracaksınız! 13

Müge Anlı paylaşımına; “Arkadaşım @yuksel.aytug250863 programımızdaki tek bir kelimeyi bile kaçırmaz. Aslına bakacak olursanız çocukluğumdan bu yana canım ne zaman sıkılsa bu küçük parçalar kutusundan sanki kendiliğinden çıkıveriyor. Sonrası mı? Binlerce parça üst üste şekilleniyor zihnim yeniden şarj oluyor ve her şey en azından aklımda yoluna giriyor. Bu da yetmezse derseniz örgü battaniye ne güne duruyor.” yazdı.