Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş, Destan, Aziz… Çok iddialı diziler geliyor, hazır mısınız?

Üç Kuruş, Destan, Aziz… Çok iddialı diziler geliyor, hazır mısınız?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon başlayalı bir ay oldu bile. Bu sezonda birçok yeni dizi başlarkan bazıları reyting kurbanı oldu ve birkaç bölüm sonra yayından kaldırıldı. Ancak bitmedi… Şimdi altı yeni dizi daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Üstelik dizilerin hepsi de birbirinden iddialı. Gelin yeni ekrana gelecek dizileri bir kez daha hatırlayalım:

Üç Kuruş

Hiç kuşkusuz sezonun en çok merakla beklenen dizilerinden biri Üç Kuruş. İlk tanıtımı yapıldığı günden beri hakkındaki her haber ortalığı yerlebir ediyor. Show TV’de pazartesi akşamları yayınlanacak aksiyon dizisi Üç Kuruş’un başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi isimler var. Ay Yapım tarafından çekilecek dizi Çıngıraklı isimli bir çingene mahallesinde geçecek ve mafya, polis, seri katil üçgenindeki bir hikayeyi anlatacak.

Destan

Bir başka iddialı dizi daha. Bozdağ Film tarafından çekilecek olan ve başrolünde son zamanların yıldızı en çok parlayan isimlerden Ebru Şahin’in bulunduğu dizi ATV’de yayınlanacak. Henüz hangi gün yayınlanacağı açıklanmayan Destan’ın, sekizinci yüzyılda geçen hikayesinde sakat Han oğlu Batuga ile Akkız’ın destansı aşkı anlatılacak. Selim Bayraktar ve Edip Tepeli’nin de rol alacağı dizinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor.

Aziz

Aziz de bir Show TV dizisi. Çekimlerine uzun süre önce başlanan ve bir dönem dizisi olan Aziz, Damla Sönmez ve Murat Yıldırım gibi çok iddialı iki ismi bir araya getiriyor. Aziz’in yayın tarihi konusunda da henüz bir bilgi yok. 930’lı yıllarda geçen hikaye, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki dönemi anlatacak. Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Simay Barlas gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi Fransız işgali altındaki Antakya’da geçecek.

Sana Söz

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak Sana Söz dizisinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya var. Dizide Erkan Petekkaya kötülerle savaşan kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran’a hayat verirken; Nehir Erdoğan ise gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’yı canlandıracak. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Dizinin başlayacağı tarih henüz belli değil.

Üç Kuruş, Destan, Aziz... Çok iddialı diziler geliyor, hazır mısınız? 15

Elbet Bir Gün

Fox TV’de yayınlanacak dram türündeki Elbet Bir Gün adlı dizinin başrollerini Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk paylaşıyor. Dizinin çekimleri ağustos ayından bu yana Kapadokya’da devam ediyor. Yayın günü henüz belli olmayan dizide Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Zeynep Kaçar, Helin Kandemir, Kenan Acar, Ulvi Kahyaoğlu gibi gibi iddialı isimler de yer alıyor. Elbet Bir Gün, Feride ve Nesime isimli iki kız kardeşin hüzünlü öyküsünü anlatacak.

Elkızı

Elkızı da bir Fox TV dizisi. Özellikle Sevda Erginci hayranlarının büyük bir merakla beklediği dizinin yayın tarihi 23 Ekim Cumartesi olarak açıklandı. Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu bir araya geliyor. Dizide Erginci’nin yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.