Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde olay var, senaristler aşkta ters köşe yaptı!

Hekimoğlu dizisinde olay var, senaristler aşkta ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi, dün akşam tekrar bölümü ile ekranda yerini almıştı. İzleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını soruyordu. Kanal D’nin yayınladığı fragman ile birlikte yeni bölümün 12 Ocak akşamı izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Aslında Hekimoğlu, dün akşam tekrar bölümü ile ekrana gelerek büyük bir hata yaptı. Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümlerinin olmadığı dün akşam, Baraj dizisi totalde birinci olarak büyük sıçrama gerçekleştirdi. Bunun sebebi ekranda yeni bölümü yayınlanan tek yapım olmasıydı. Hekimoğlu ise böylece büyük fırsatı tepti.

Bazen düşen bazen düzelme eğilimleri gösteren gelgitli reytingleriyle Hekimoğlu dizisi sağlam bir görüntü çizmiyor.İzleyiciler Kanal D’den gün değiştirmesi taleplerinde bulunuyor. Hekimoğlu gün değiştirir mi bilinmez ama şimdilik yoluna devam ettiği de kesin…

Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu da 32. yeni bölümde tam bir ters köşe yapacak. İpek’in anne olma isteğinde Hekimoğlu’na zarf atmasından sonra senaristler tam bir ters köşe yaparak Hekimoğlu’nun kız arkadaşını ortaya çıkarıyor.

Hekimoğlu 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve ilginç gelişmeler var. Hekimoğlu’ndan gizlenen gerçek ne? Hekimoğlu bir önceki vakayı çözemediğini düşünüp depresyona girmiştir. İpek ve Orhan vakayı çözdüğünü Ateş’e söyleyip söylememekte kararsızdır.

Öte yandan İpek, Hekimoğlu’na yeni kız arkadaşı konusunda uyarıda bulunur. Peki bu yeni kız arkadaş kim ve neler olacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle 12 Ocak Salı 20.00’da Kanal D’de!