Ana sayfa TV Programları Muhterem Nur, şaşırtan dileği için ne dedi?

Muhterem Nur, şaşırtan dileği için ne dedi?

tarafından ker_def

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın konuğu olan merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, 2013 yılında kaybettiği eşinin ölümünün ardından Müslüm Gürses için “Keşke yaşasaydı da başka bir kadına gitseydi” sözleri şaşırttı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasına giren “Müslüm” filmiyle birlikte Müslüm Gürses’in hayatı ve unutulmaz şarkıları gündemde kalmaya devam ediyor. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan Muhterem Nur, eşi Müslüm Gürses’le özel anılarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. Müslüm Gürses’i hiç unutamadığını söyleyen Muhterem Nur, “Müslüm’ün her şeyine tahammül ettim” dedi.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın konuğu olan merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, 2013 yılında kaybettiği eşinin ölümünün ardından samimi açıklamalarda bulundu.

Muhterem Nur’a geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında, “Keşke yaşasaydı da başka bir kadına gitseydi” dediği sözleri hatırlatılınca Gürses’e duyduğu sevgiden öte “Mühim olan onun yaşamış olmasıydı” dedi.

Müslüm Gürses’ten önce öleceğini düşündüğünde ise eşine, hemen evlenmesini söylediğini itiraf eden Nur, duygusal anlar yaşadı.