Ana sayfa Sosyal Medya Eski aşıklar Arda Kural ile Yıldız Asyalı haklarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!..

Eski aşıklar Arda Kural ile Yıldız Asyalı haklarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000 yılında yayınlanan Eyvah Kızım Büyüdü adlı dizide birlikte rol alan Arda Kural ile Yıldız Asyalı ikilisi partnerliklerinin üzerinden 20 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen şu sıralar yeniden aşk yaşadıkları haberleriyle tekrar magazin basınının gündeminde.

Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Arda Kural, o dönem aşk yaşadığı Yıldız Asyalı için “Onu çok seviyorum, ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim” sözleriyle gündem olmuştu.

Yıllar önce yaşadıkları büyük aşkla gündemden düşmeyen ikili, 2. Sayfa programının canlı yayınında yüzleşti. İhanete uğradığını söyleyen Arda Kural,  “Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” açıklamasında bulundu.

Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi; “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır. Yıldız’ın bilerek, isteyerek böyle bir şey yapmadığını biliyorum.”

Eski aşıklar Arda Kural ile Yıldız Asyalı haklarında çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu!.. 7

İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” açıklamasını yaptı.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural ayrıca, yıllarca yaşadıklarından dolayı bir daha bir araya gelemeyeceklerini söyleyerek haklarında çıkan aşk iddialarına son noktayı koydular.

Canlı yayında espri yapan Asyalı, “Arda beni düğününe çağırsın ben de keman çalayım. Ama benim için bütçe önemli tabi” dedi.