Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem İkili 12. Bölüm Final 2. Fragmanı İzle! Barca intikamını alabilecek mi?

Muhteşem İkili 12. Bölüm Final 2. Fragmanı İzle! Barca intikamını alabilecek mi?

tarafından ker_def

Muhteşem İkili dizisi Kanal D ekranında 12 Şubat Salı günü izleyicilerle son kez buluşmaya geliyor. 12. bölümden 2. fragman yayınlandı. Barca, intikam peşinde! Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı ayrıca kadrosunda Özge Gürel ve Öykü Karayel’in de bulunduğu Muhteşem İkili dizisinde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Videodan 12. final bölümünden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Barca, Profesörün peşine düşer. Ona ve çevresine yaşattıkları yüzünden zor günler geçiren Barca, tüm bunların intikamını alacaktır. Fakat onu gene zorlu bir süreç beklemektedir. MKC ise Profesör’ün onun için planladığı şeylerden habersiz ameliyata girmek üzeredir. Barca, intikamını alıp MKC’yi kurtarabilecek mi? İkilinin akıbeti ne olacak?

Muhteşem İkili’nin final bölümü olan 12. Bölüm Salı akşamı saat 19.45’te Kanal D’de!
Yapım: TMC

Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: Barış Erçetin
Senaryo: Emre Özdur, Başar Başaran
Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal
Müzik: Seçil Akın, Müziklab
Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Tunç
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
2.Yönetmen: Cihan Vural

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Mahir Günşiray (Profesör), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Şive Şenözen (Ahsen), Bora Koçak (Melih), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Su Demirel (Yasemin), Fuat Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can)