Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! 22 Kasım Perşembe akşamı büyük çarpışma var!

Muhteşem İkili 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! 22 Kasım Perşembe akşamı büyük çarpışma var!

tarafından ker_def

Muhteşem İkili dizisi Kanal D ekranında 3. bölümüyle 15 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Reytingleriyle ne kötü ne de iyi durumda olan Muhteşem İkili dizisinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin başrolde yer alıyor. Zafer Algöz, Engin Şenkal ile Özge Gürel ve Öykü Karayel’in de kadrosunda yer aldığı dizinin 3. bölümünde Barca ve MKC, Demiray’ın işlerine balyoz vurmaya devam etti.

Dizinin 3. bölümünün hemen ardından ise 4. yeni bölümden ilk görüntüler ekrana getirildi. Yeni bölümde neler yaşanacak? Muhteşem İkili dizisinin 22 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 4. bölümü aynı zamanda Show TV’de başlayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerindeki Çarpışma dizisiyle de yarışacak. Birbirine benzer 2 yapımın erkek izleyici grubunu çekme çabasını Perşembe akşamı izleyeceğiz.

Muhteşem İkili dizisinin 4. yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki 3. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Barca ve MKC’nin polis teşkilatından ve Demiray’ın ölüm timlerinden kaçışı devam ediyor. Bu kaçış sırasında üstlerine atlan komployu temizlemek için de Demiray’ın işlerini takip ediyorlar. Demiray, iki kafadarımızı öldürmek ve işlerini sürdürebilmek için özel ekibini görevlendiriyor.

Polis teşkilatı da boş durmuyor. Yüksel Amir, onları yakalamak için aile kozunu kullanmaya başlıyor. İyi bir avukat olan Yağmur’u bu durum için kullanmak ister. MKC’nin oğlunun doğum gününü kaçırmayacağını bilmektedir. Yağmur’un tek yapması gereken MKC eve geldiğinde kendisine haber vermesidir.