Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisine katılan Ela merak konusu oldu… Sırlarla dolu karakteri oynayan kim?

Muhteşem İkili dizisine katılan Ela merak konusu oldu… Sırlarla dolu karakteri oynayan kim?

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamı yayınlanan Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümünde, MKC ve Barca’nın ekibine bir kadın katılıyor.

TMC imzalı dizinin bu hafta yayınlanacak olan 7. bölüm fragmanında Özel Birim’e Ela isminde bir kadın polis ortaya çıktı.
Ela’nın tanıtımdaki görüntülerinde bir olaydan dolayı mağdur olduğu ve intikam almaya geldiği görülüyor. Ancak tam olarak olayın ne olduğu, Barca ve MKC ile ilgisi anlaşılamadı. Tanıtımda yer alan görüntülerde elinde MKC ve Yağmur’un resimlerinin olduğu dosyaları inceleyen Ela’nın bir şeylerin peşinde olduğu görülüyor.

Ela’nın ekibe katılmasının amacı aslında başkadır. Ela, ikilinin kolejden arkadaşları Ahsendir. Geçmişte yaşadıklarının öcünü almaya gelmiştir. İki kafadarı farkında olmadıkları tehlikeli bir sürpriz bekliyor yeni bölümde.

Muhteşem İkili dizisine katılan Ela merak konusu oldu... Sırlarla dolu karakteri oynayan kim? 7

Peki Ela (Ahsen) karakterini oynayan Şive Şenözen kimdir?

Şive Şenözen 17 Şubat 1986 İstanbul doğumludur. Güzel oyuncu Şive Şenözen şuanda 33 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro mezunu olan Şive Şenözen kova burcudur. Şive Şenözen ilk oyunculuk deneyimini 2010 yapımı Kavak Yelleri dizisinde yaşamıştır. Daha sonra Küçük Sırlar ve Huzur Sokağı gibi önemli yapımlarda yer alsa da ilk defe Muhteşem İkili dizisi ile bu kadar önemli ve kendini gösterebileceği bir rol yakalamıştır.

Şive Şenözen son olarak 2016 yapımı Yeşil Deniz dizisinde yönetmen olarak gören yapan Yahya Samancı ile evlenmiştir dizi de de Safiye isimli güzel bir kıza hayat vermiştir. Şive Şenözen’in hayat verdiği Safiye karakteri onun en çok tanınmasını sağlayan rol olmuştur.