Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisine öyle bir transfer yaptılar ki, tam 12’den vurdular!

Muhteşem İkili dizisine öyle bir transfer yaptılar ki, tam 12’den vurdular!

tarafından ker_def

Muhteşem İkili, Kanal D ekranında artık Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta.

Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Özge Gürel, Zafer Algöz’ün başrollerinde yer aldığı Muhteşem İkili dizisinin oyuncu kadrosuna bir usta isim daha katıldı.

Hanımın Çiftliği ve Bıçak Sırtı gibi dizilerdeki kötü adam rolüyle çok takdir gören Mahir Günşıray, bundan böyle Muhteşem İkili dizisinde…

Günşıray, yine kötü adam rolüyle ekranda… İstanbul’u cehenneme çevirecek bir planın uygulayıcısı olarak dizinin en kötü adamı Profesör Yusuf Yıldırım’a hayat veren Mahir Günşıray, diğer projelerde olduğu gibi yine rolünün hakkını verecektir.

Muhteşem İkili dizisine öyle bir transfer yaptılar ki, tam 12'den vurdular! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Mahir Günşıray’ın kötü adam rollerindeki başarısına değindi ve şöyle yazdı:

“İstanbul’u cehenneme çevirecek bir planın arkasında, ‘kötü adam’ ile üniversitede ders veren, ekranda sıkça yer alan önemli bir şahsiyet arasında gidip gelen bir karakterde izliyoruz. Bu haliyle diziye kesin tek başına bir adım attırdı diyebilirim. Türk dizi tarihinin, en karizmatik kötü adamları listesine girebilen bir isim.”

Daha önceki röportajında kötü adam olmayı özellikle kendisinin seçtiğini anlatan Günşıray, ‘Hanımın Çiftliği’ ve ‘Bıçak Sırtı’ dizilerinde de severek rol aldığına değinmişti.