Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Özer, ünlü yönetmen Sinan Çetin’e öfke dolu!

Cem Özer, ünlü yönetmen Sinan Çetin’e öfke dolu!

tarafından ker_def

Sinan Çetin’in,‘İstasyon’ filminin çekimleri sırasında sağ ayağı üç yerinden kırılan, oksijen tedavisinde kötüleşerek yoğun bakıma alınan 60 yaşındaki Cem Özer, ünlü yönetmene dava açacağını söyledi.

Kanal D ekranında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın birlikte sundukları 2. Sayfa programının konuğu olan Cem Özer, Çetin ile mahkemede uğraşacağını dile getirdi.

Cem Özer, “Sigortayı geçtim, hastanenin parasını bile ödemedi. Üzerine düşen ve yerine getirmesi geren şeyleri yapmadığı için belli bir bedeli olması gerekiyor, bir ceza yani. Kendisinin filminden çıkmam bana bir şey kaybettirmez ama kendisi parayı çok sevdiği için söylüyorum. Oldukça büyük para kaybedecek. Bana aracılar koyup, onu aramamı bekliyor. Onun beni araması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Cem Özer, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e öfke dolu! 7

Cem Özer, sette yaşanan bu olayın sebebinin de yönetmen Sinan Çetin olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Ben ip atlarken ayağımı kırmadım ki. Sinan’ın sahnesinde, Sinan’ın zorlamasıyla ayağımı kırdım. Gerekli önlemleri almadığı için bu duruma düştüm. Kamuoyunda benden özür dilemesi ve bir daha hiçbir emekçiye böyle davranmayacağı yönünde garanti verirse barışırım onunla.”