Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili’ye muhteşem transfer! Sürpriz oyuncu, heyecan yarattı!

Muhteşem İkili’ye muhteşem transfer! Sürpriz oyuncu, heyecan yarattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
1. bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarına gelen aksiyon dizisi Muhteşem İkili’ye muhteşem bir isim geliyor.

2. bölüm tanıtımında ortaya çıkan isim, herkesi şaşırtacak.

Kısa bir süre önce ekrana veda eden Nefes Nefese dizisinde oynayan Uğur Yücel, bu kez Muhteşem İkili’nin kadrosunda.

Tanıtımda, MKC ve Barca’nın yol gösteren hocaları olarak ortaya çıkan Uğur Yücel, öğrencilerine en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor!

Uğur Yücel’in dizi için yeni imajı dikkat çekti. Bir gözü korsan maskesi ile kapalı olan bu yeni isim, diziye bambaşka bir renk katacak gibi görünüyor.

Hocalarının tepkisiyle yüzleşen ikiliyi büyük tehlikeler bekliyor!

Muhteşem İkili'ye muhteşem transfer! Sürpriz oyuncu, heyecan yarattı! 7

Tanıtımı izleyenler, sosyal medyada Uğur Yücel’in gelmesiyle birlikte aksiyonun daha farklı bir yön alacağı inancında. Büyük sevinçle karşılanan Uğur Yücel’in oynayacağı karakter, MKC ve Barca için de büyük sürpriz oluyor. Bir anda hocalarını karşılarında gören ikili, şimdi yeni maceralara daha farklı bir güçle atılacak.

Zafer Algöz gibi Usta bir ismin yanında bu kez de Uğur Yücel, diziye büyük renk katacak.

Dizinin konusu:

Biri Anadolu (Barca), diğeri Avrupa Yakasının (MKC) en iddialı Organize Şube komiseridir. Barca (Mert Barca), kendisine düzenlenen bir suikast sonrasında -karnında bebeği olmak suretiyle- eşini kaybeder. Olayın travmasıyla hayata bakışı tamamen değişir. Dış görünüşüne ve hayatına pek önem vermeden yaşamaya başlar. Deli dolu durumu onu sürekli ölümün eşiğine getirir. MKC (Mustafa Kerim Can) ise, Barca’nın tam zıttı bir karakterdir. Titiz ve bir o kadar da kendisine bakan birisidir. Onun da aile sorunları vardır. Aşırı kontrolcü tarafı yüzünden eşi Yağmur’dan (Öykü Karayel) ayrılmıştır ve Mehmet Kaan Can isminde de bir oğlu vardır.

Barca ve MKC aynı polis akademisinden mezundurlar. Akademideki rekabetleri ile ün salmışlardır. Mezun olup göreve başladıktan sonra her ikisi de çok başarılı bir polis olmuşlardır. Akademideki rekabetleri ise, bulundukları yakalarda devam etmiştir. Birbirlerini pek sevmeyen bu ikilinin yolları bir operasyonla birleşir. Barca’nın bu olayı fazla kişiselleştirdiğini düşünen Yüksel Amir -çünkü, eşini öldürenlerin içinde olduğu büyük bir çetedir bu ve Barca eşini öldüreni bulmakta kararlıdır- dosyayı ondan alıp MKC’nin ekibine verir. Barca’nın olayı bırakmaya hiç niyeti yoktur. MKC’nin ekibi baskına hazırlanırken Barca’da oradadır. Onu görenler şaşkınlıklarını gizleyemezler. Orada olmaması gerekmektedir ve güzel planlanan operasyona ket vuracağını düşünmektedirler. Olaylar bu noktadan sonra karışır…

Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte 2. bölüm tanıtımı: