Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde Ar, Şahsiyet dizisinde oynamayı nasıl kabul etti? Yıllar sonra kuralını neden bozdu?

Müjde Ar, Şahsiyet dizisinde oynamayı nasıl kabul etti? Yıllar sonra kuralını neden bozdu?

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Müjde Ar, uzun yıllardır dizilerde oynamama kararıyla biliniyor. Hiç bir dizide rol almayan Müjde Ar’ın, Dijital platformda yayınlanacak Şahsiyet’te oynaması da şaşkınlık yaratmıştı. Şahsiyet’te sıra dışı bir karakterle dokuz yıl sonra seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müjde Ar, neden kararını değiştirdiğini anlattı.

Müjde Ar, Şahsiyet dizisinde oynamayı nasıl kabul etti? Yıllar sonra kuralını neden bozdu? 8
Ay Yapım’ın internet dizisi Şahsiyet’in oyuncuları Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili özel bir çekim için fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın karşısına geçti.

En son dokuz yıl önce bir dizide konuk oyuncu olan ve yıllardır dizilerde rol almayan Müjde Ar’ı setlere döndüren Şahsiyet dizisi oldu. Müjde Ar yıllar sonra ekranlara dönmesi ile Sözcü’ye şunları söyledi:

Müjde Ar, Şahsiyet dizisinde oynamayı nasıl kabul etti? Yıllar sonra kuralını neden bozdu? 9

“En son dokuz sene önce konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçmiştim. Haluk Bilginer ile ilk defa bir projede yer alacağım. Senaryo beni kandırdı diyebilirim. Yönetmenimiz Onur Saylak ve senaristimiz Hakan Günday’ın daha önce yaptıkları işbirlikleri, bu projenin ne kadar yenilikçi ve farklı olacağını gösteriyor. Böyle özgün ve farklı bir hikaye ile ekranlara geri dönmek, tam da Müjde Ar hayranlarının benden beklediği bir şeydi.”

Şahsiyet 60 dakika yayınlanacak. Dizinin kadrosunda Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili,İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk rol alıyorlar.