Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Özdemir için şoke eden söz! “Papağana işkence yapmak işime yaradı, yeniden gündem oldum”

Murat Özdemir için şoke eden söz! “Papağana işkence yapmak işime yaradı, yeniden gündem oldum”

tarafından ker_def
Murat Özdemir’i tutuklamak değil, tedavi etmek şart!

Masterchef Türkiye yarışmasında sergilediği agresif tutum nedeniyle diskalifiye edilen, bu gelişmenin ardından canlı yayına çıkarak herkesten özür dileyen Murat Özdemir, olaylarına devam ediyor.

Avm’de sorun çıkartan, sosyal medya paylaşımlarıyla sinirleri bozan Murat Özdemir, son olarak bir papağanın boğazını sıkınca büyük tepki aldı.

Toplumun birçok kesimi tarafından tepkilerin odağı haline gelen Özdemir, polis tarafından gözaltına alındı. Daha sonra da tedavi olması için akıl hastanesine gönderildi.

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir de tutuklamanın bir çare olmadığını ve tedavi edilmesi gerektiğini belirten bir yazı kaleme aldı.

Şendir, Özdemir’in şöhreti için ‘sabun köpüğü’ ifadesini kullandı.

Murat Özdemir için şoke eden söz! “Papağana işkence yapmak işime yaradı, yeniden gündem oldum” 7

Daha önceki yazılarında bu işinin sonunun kötüye gideceğini ilan eden Özay Şendir’in ne kadar haklı çıktığı son olayla ortada.

Şendir, yazısında şu noktaya dikkat çekiyor:

“Biz küfrediyoruz, bela okuyoruz, yasa ve emniyet güçleri üzerine gidiyor diye üzgün olduğunu falan sanmayın. Aksine çok mutludur, “Papağana işkence yapmak işime yaradı, yeniden gündem oldum” diye. Tutuklanırsa hapishanede sorun çıkarak, tutuklanmazsa daha şiddet dolu bir başka saçmalık yapacak. Zira tek derdi haber olmak bu adamın.

O yüzden tutuklamayın, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi altına alın.

Şu sabun köpüğü şöhreti sürsün diye yapacağı saçmalıkların önüne geçmenin tek yolu bu.”

Buket Aydın’ın sunuculuğunu üstlendiği Kanal D Ana Haber bülteninde de Özdemir’in vukuatları sıralandı ve akıl hastanesine sevk edildiği bilgisi verildi.