Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat’in eski sevgilisi Efe Güray’ı sürekli gündeme getirmesinin altında bir sebep var!

Beren Saat’in eski sevgilisi Efe Güray’ı sürekli gündeme getirmesinin altında bir sebep var!

tarafından ker_def

Beren Saat’in psikolojik durumunu düşününce o soruyu sormamak lazım!

Ünlü çift Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun zorlu bir süreçten geçmekte olduğu biliniyor.

Çiftin ayrılacağı yönünde iddialar vardı. Her ne kadar Kenan Doğulu bunları yalanmış ve net ifadeler kullanmış olsa da, daha sonra Beren Saat’in bir trafik kazasında ölen eski sevgilisi Efe Güray ile paylaştığı fotoğraf her şeyi daha karmaşık hale getirdi.

Yarım kalan bir aşk hikayesi ile başa çıkmanın hiç de kolay olmadığı iyi bilinir. Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti de bu durumu yaşıyor.

Efe Güray’ın annesin Nil Ayata’nın şu sözü de durumu daha da karmaşık hala getirmişti: “Seni çok seviyorum güzel kızım. Oğlum doğumuyla bana en güzel Anneler Günü hediyesini vermişti. Ne yazık ki artık sadece kalbimizde…”

Beren Saat neden eski sevgilisini sürekli gündeme getiriyor? Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, konuyla ilgili yazdığı yazıda “Oyuncu, belki de çok mutlu hissetmediği için eski günleri ve Güray’ı özlüyor” diyerek bu sorunun yanıtını vermekte.

Beren Saat'in eski sevgilisi Efe Güray'ı sürekli gündeme getirmesinin altında bir sebep var! 7

Bu yaşananları hassas bir durum olarak nitelendiren Özay Şendir, saygı ve sessizlik gerektiren bir durumla karşı karşıya olduğumuz gerçeğine değindi.

Şendir, “Saat ve Doğulu’nun hayatında da öyle bir dönem yaşanıyor şu an. Her gördüğümüzde “Boşanacak mısınız?” diye sormaktan imtina etmemiz lazım…” diyerek aslında magazin muhabirlerine de gönderme yapıyor.