Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım sözünü tutamadı! Aziz dizisinin final haberi izleyiciyi hüsrana uğrattı!..

Murat Yıldırım sözünü tutamadı! Aziz dizisinin final haberi izleyiciyi hüsrana uğrattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Aziz henüz geçtiğimiz hafta başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın bir açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Dizide Simay Barlas ile başrolde yer alan Murat Yıldırım’ın yeni sezonda olmayacağı şeklinde kimi iddialar medyada yer almaya başlayınca, oyuncu ilk elden açıklama yapma gereği duymuş ve haberleri yalanlayarak izleyiciye, Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü vererek aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.

Murat Yıldırım sözünü tutamadı! Aziz dizisinin final haberi izleyiciyi hüsrana uğrattı!.. 8

Gel gör ki Murat Yıldırım’ın bu açıklamasının üzerinden daha bir hafta bile geçmeden, dizinin yapım firmasından Aziz ile ilgili bitirilme kararı alındığı açıklaması geldi. Şaşkınlık yaratan açıklamadan kısa bir süre sonra Murat Yıldırım da kendi sosyal medya hesabından dizinin final haberini duyurdu ve izleyiciye teşekkür etti.

Dizinin devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmediğini ifade eden ünlü oyuncu açıklamasında, “Bazen bir diziyi uzatıp ta daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir. Sevgi ile!..” ifadelerini kullandı.

Murat Yıldırım sözünü tutamadı! Aziz dizisinin final haberi izleyiciyi hüsrana uğrattı!.. 9

Böylelikle Eylül ayında 2. sezonuyla ekranlara dönmesi beklenen Aziz dizisi, ilk sezonun son bölümü olan 28. bölümüyle final yapmış oldu.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamanın altına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Binlerce izleyici,  dizinin ani bir kararla final bile yapmadan bitirilmesini seyirciye saygısızlık olarak yorumladı.