Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinin Fırat’ı Onur Tuna dizideki kızı Nazlı’ya sonunda kavuştu!..

Mahkum dizisinin Fırat’ı Onur Tuna dizideki kızı Nazlı’ya sonunda kavuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük ses getiren Mahkum dizisi ikinci sezonuyla çok yakında yeniden Fox TV ekranında olacak. MF Yapım imzalı, ilk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Mahkum, Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant dizisinden uyarlandı.

Geçtiğimiz kış dizi dünyasına bomba gibi giren, daha ilk bölümüyle oldukça iyi reytingler alan ve  ilerleyen haftalarda puanının daha da yükselterek birinciliğe yerleşen Mahkum’un ikinci sezon çekimleri başladı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun müthiş bir performans ortaya koyduğu Mahkum dizisi izleyicisinin ikinci sezondan beklentisi oldukça yüksek.  Dizide’ Savcı Fırat Bulut’ karakterine hayat veren oyuncu Onur Tuna, kızı ‘Nazlı’yı canlandıran küçük oyuncu Alya Sude Mazak ile fotoğrafını instagram hesabından yayınlayarak, “Kavuştuk” notunu düştü.

Mahkum dizisinin Fırat'ı Onur Tuna dizideki kızı Nazlı'ya sonunda kavuştu!.. 8

Instagram’da 2.8 milyon takipçisi olan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından, “Sizi çok özledik!” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Mahkum dizisinin Fırat'ı Onur Tuna dizideki kızı Nazlı'ya sonunda kavuştu!.. 9

Geçen sezon ekranlara hızlı bir giriş yapan Mahkum son bölümlere doğru reytinglerde düşüşe geçmişti. Toplam 18 bölüm çekilen orijinal dizinin hikayesi sona erince, izleyiciye göre Mahkum’un senaristleri de hikayeden uzaklaşmaya başlamıştı. İkinci sezonda hem oyuncuları hem de senaryo ekibini çok zor bir süreç bekliyor. Zira yeni sezonda çok güçlü dizilerin ekrana gelmesi bekleniyor.

Geçen sezonu kötü reyting puanıyla kapatan Mahkum dizisinin ikinci sezonda çok güçlü bir senaryoyla gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla senaryoda yeni karakterler ve yeni hikayelerin olacağı tahmin ediliyor. En büyük merak konusu ise Mahkum’un yeni sezonda reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği.