Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel’in Efsun’u Cemre Baysel’den hüzünlü veda!

Senden Daha Güzel’in Efsun’u Cemre Baysel’den hüzünlü veda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sene Baht Oyunu’yla kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Cemre Baysel halen Fox TV’de yayınlanan Senden Daha Güzel ile izleyicinin karşısına çıkıyor. İzleyicinin çok sevdiği Baysel, sosyal medya hesabından hüzünlü bir veda mesajı paylaştı.

Cemre Baysel, yaz sezonunun başından bu yana romantik komedi olan Senden Daha Güzel’de Efsun karakteriyle izleyiciyle buluşuyor. Baysel’in yeni dizisi Baht Oyunu kadar büyük bir başarı yakalayamasa da yeni gününde kış sezonunda yayına devam edecek. Senden Daha Güzel dizisi artık cumartesi akşamları ekrana gelecek.

Sevilen oyuncu Cemre Baysel birkaç gün önce Twitter hesabından hüzünlü bir veda mesajı paylaştı. Baysel paylaşımında şöyle dedi: “Ne büyük şanstı seninle çalışmak..Canım hocam, abim! Kattığın her şey için sonsuz teşekkür sana???????? İyi ki geldin, tekrar kavuşmak dileğiyle”

Senden Daha Güzel’in Efsun’u Cemre Baysel’den hüzünlü veda! 20

Cemre Baysel’in mesajında veda ettiği kişi Senden Daha Güzel’in yönetmeni Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç idi. Başarılı yönetmen, yeni sezonda ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti isimli dizinin yönetmen koltuğuna oturmak üzere Senden Daha Güzel’e veda etti.

Kırvavaç’ın yeni dizisi Kızılcık Şerbeti Show TV ekranında buluşacak. Kızılcık Şerbeti, Emanet dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Sıla Türkoğlu’nu yeniden ekrana döndüreceği için bir hayli iddialı.

Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün hikayesini yazdığı Kızılcık Şerbeti dizisi, iki aile arasında yaşanan trajik olayları anlatacak. Eylül başında dizi ekibi sete çıkacak ve Kızılcık Şerbeti isimli yapımın Ekim ayı başında da izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizide ayrıca Evrim Alasya ve Barış Kılıç başrollerde yer alacak.