Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden sonra yeni projesiyle milyonları gözyaşına boğacak!

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden sonra yeni projesiyle milyonları gözyaşına boğacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan Murat Yıldırım, Teşkilat isimli dizinin erkek başrolü olarak yer alıyor. Üçüncü sezonun başından bu yana dizide etkileyici performansı ile hayranlarını mest eden Murat Yıldırım, aynı zamanda dizinin yeniden iyi reytingler elde etmesinin de nedeni haline geldi.

Ajan Ömer karakterinde izlediğimiz oyuncu, aksiyon dolu sahnelere alışkın bir isim olduğu için de hayranları onun bu halinde hem alıştı hem de gayet memnun. Murat Yıldırım’ın yine hayranlarını çok etkileyecek bir başka projesi daha var.

Yaz döneminde çekimleri yapılan Nefes Yer Eksi iki isimli sinema filmi 17 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak. Murat Yıldırım’ın bir asker olarak yer alacağı hikaye 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşanan terör olaylarını anlatacak.

Bir sınır karakolunca geçen olaylar farklı hayatları olan insanları bir araya getirecek ve acı dolu olaylar ile o döneme yönelik mesajlar verilecek.

Murat Yıldırım’ın bir asker olarak yine aksiyon dolu anlarını izleyeceğiniz Nefes Yer Eksi İki isimli sinema filminde İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat da kadroda yer alıyor.

Hakan Evrensel’in gerçek bir hayat hikayesini anlatan kitabından uyarlanan filmde Murat Yıldırım hayranları, yine çok sarsıcı bir hikayeyi izleme fırsatı bulacak.