Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım ve İman Elbani’nin kızları ile ilk pozuna ilk yorumu yapanlardan biri bakın kim?

Murat Yıldırım ve İman Elbani’nin kızları ile ilk pozuna ilk yorumu yapanlardan biri bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Murat Yıldırım, Faslı eşi İman Elbani, sonunda çok istedikleri çocuklarına kavuştular! 2016 yılında evlenen çift, uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyordu. Ancak yaşanan bir talihsizlik ile İman Elbani, bir bebeğini hamileyken kaybetmişti. Yaşadıkları üzücü ve zor sürecin ardından çiftin kızları bir kaç gün önce dünyaya geldi…

Mutlu evlilikleri ile dikkatleri çeken çiftin bir bebeklerinin olacağı, çok fazla medyada da yer almadı. Yaşadıkları süreçlerden sonra medyadan uzak günler geçiren çift, bir süre de Amerika’da kalmıştı. İman Elbani’nin hamile olduğu da Temmuz ayında magazinde yer almasına karşılık net bir bilgi de alınamamıştı.

Bir çocuk bekleyen çiftin bu mutlu haberi gizli tuttukları da kızlarının doğmasından sonra ortaya çıktı! Murat Yıldırım, eşinin doğum yapmasının ardından yaptığı bir paylaşımla kızları Miray’ın dünyaya geldiğini tüm hayranlarına, sevdiklerine, takipçilerine instagram hesabından duyurdu.

Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin kızları ile ilk pozuna ilk yorumu yapanlardan biri bakın kim? 9

Murat Yıldırım, eşinin hamile olduğu dönemlerde çekilen pozlarını da ilk kez yayınladı. İman Elbani’nin hamileliği büyük bir gizlilik içinde saklandı ve bebeklerinin doğumundan sonra durum öğrenildi. Çiftin, yaşadıkları zor günlerden sonra kendi içlerinde bu güzel gelişmeyi saklamayı tercih ettikleri anlaşılıyor.

Miray’ın dünyaya gelişini “Hepinize çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz, sonunda kızımız Miray dünyaya geldi. Çok mutluyuz” sözleriyle verdi Murat Yıldırım. Eşiyle çekilen hamilelik pozlarıyla da takipçilerini çok şaşırttı. Gelen müjdeli haberle birlikte bir kaç gün sonra hastaneden de kızlarıyla bir fotoğraflarını yayınladı Murat Yıldırım.

Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin kızları ile ilk pozuna ilk yorumu yapanlardan biri bakın kim? 10

Yaşadıkları sevinci sevenleriyle paylaşan Murat Yıldırım ve İman Elbani çiftinin ilk hastane pozu da yukarıda. Murat Yıldırım, merak edenlere “Yıldırım ailesi” notuyla bu paylaşımı yaptı. Binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafa tebrik mesajları yağıyor!

Bu arada Aziz dizisinin final yapmasından sonra yeni sezonda TRT’nin Teşkilat dizisinde oynamaya başlayan Murat Yıldırım’ı ilk tebrik edenler arasında bir isim de dikkatleri çekti. Teşkilat’ta partneri olan Deniz Baysal Yurtçu, çifte “Maşallah size muhteşem üçlü” notuyla nazar boncuk emojili bir mesaj gönderdi.

Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin kızları ile ilk pozuna ilk yorumu yapanlardan biri bakın kim? 11

Anne baba olmanın sevincini yaşayan çift, 6 yıl sonra kavuştukları kızları Miray’ın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinden çok mutlu. Çifti tebrik edenler arasında Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinde partneri olan Damla Sönmez de yer alıyor.