Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar bu Cuma başlıyor ama bir kolu kırık! Mesut’un nasıl gideceği de ortaya çıktı!

Arka Sokaklar bu Cuma başlıyor ama bir kolu kırık! Mesut’un nasıl gideceği de ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar geri dönüyor! Sezona henüz başlamayan dizinin izleyicileri, bir süredir tekrar bölümleri izliyordu. Arka Sokaklar yeni bölümleriyle bu hafta ekrana gelecek ama ekipten çok sevilen bir ismin ayrılığı ile de üzecek!

Arka Sokaklar dizisi, tam 17 sezondur ekrandaki varlığını koruyarak Türk dizi tarihine damgasını vurmuş bir yapım! Polisiye dram türündeki dizi, Erler Film imzalı.

Dizinin ilk bölümünden beri emek veren, Arka Sokaklar ile özdeşleşen öyle isimler var ki izleyicilerin onlardan vazgeçmesi pek kolay olmuyor! Bu isimler arasında Arka Sokaklar’ın ön plana çıkan isimlerinden Mesut Komiser, ne yazık ki artık dizide olmayacak!

Arka Sokaklar bu Cuma başlıyor ama bir kolu kırık! Mesut'un nasıl gideceği de ortaya çıktı! 7

Şevket Çoruh’un hayat verdiği Mesut’un Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda yer almayacak olması, dizinin kemik izleyicisi için can sıkıcı bir durum! Adeta sezona bir kolu kırık başlayacak Arka Sokaklar dizisi! 16 yıl boyunca diziye emek veren, izleyicinin Mesut Komiser olarak çok sevdiği Şevket Çoruh, tiyatro ve sinema çalışmalarına daha çok vakit ayırmak için diziden ayrılmayı seçti.

Rıza Baba ve Hüsnü ile birlikte ayrılmaz üçlü olarak Arka Sokaklar’ın en çok sevilen üç isminden birinin gidişinin diziye nasıl bir sonuç getireceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. Reytinglere bu durumun bir etkisi olup olmayacağı da ilk bölümle birlikte ortaya çıkacaktır.

Bu arada diziye yeni karakterler de katılıyor. Cansın Çekili, Batuhan Ekşi ve Sebahat Kumaş, yeni sezonda diziye katılan oyuncular.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi sezona buruk başlayacak ama ilerleyen bölümlerde aksiyon ve maceranın eksik olmadığı fenomen yapımın izleyicilerinin de Mesut’un gidişine alışması gerekecek! Mesut Komiser’in hikayeden ölerek mi ayrılacağı merak konusuydu. Yayınlanan tanıtımda Mesut’un ambulansla hastaneye getirildiği, durumunun kötü olduğu anlaşılıyor. Ayrıca Amerika’da tedavi görmesi gerektiği sözleri de karakterin ölerek değil, yurt dışına gidişi ile diziden ayrılacağı tahminlerini doğurmakta. Bu durum da ilerleyen yıllarda Mesut’un yeniden diziye dönme ihtimali için hikayede bu şekilde işleneceğini göstermekte.

Yeni sezon afişi de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, 14 Ekim Cuma akşamı 17. sezonu ile yeniden ekrana gelecek…