Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinde final söylentileri öncesinde, büyük değişiklik kararı!

Duy Beni dizisinde final söylentileri öncesinde, büyük değişiklik kararı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde genç kuşağın sevilen isimleri Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir’in yer aldığı diziden bir süre önce iki deneyimli isim Berk Hakman ve Ege Kökenli ayrılmıştı. İki sevilen karakterin diziden ayrılışı şaşkınlıkla karşılanırken, reytingleri ile zaten zorlanan dizinin akıbeti de ayrıca endişe yaşatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde tv eleştirmeni Sina Koloğlu, duyumlarına göre verdiği bir bilgide bazı dizilere final kararının göründüğünü yazmıştı. Bu diziler arasında Duy Beni dizisi de yer alıyor.

Sosyal medya desteğini yayınlandığı günden beri çok güçlü bir şekilde almakta Duy Beni dizisi. Reytingde kanala istediğini veremeyen dizi, sosyal medyada ise patlama yaşıyor adeta! Aylık, haftalık, günlük olarak yapılan kimi ölçümlemelerde Duy Beni dizisinin karakterleri de oyuncuları da listelerin baş sıralarında yer alıyor! En Popüler Dizi Çifti, En Popüler Dizi Kadın-Erkek Oyuncu gibi kategorilerde Duy Beni’nin çifti Kanat ve Ekim ile Rabia Soytürk ve Caner Topçu hep ilk 5’te yer almayı başarmakta.

Duy Beni dizisinde final söylentileri öncesinde, büyük değişiklik kararı! 7

Yayınlanan bölümlerin Youtube üzerinden kimi zaman rekor kıran şekilde izlendiği bir yapım oldu Duy Beni dizisi. Sosyal medyada izleyenlerden gelen yorumlar ve iletilerle ön plana çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Kanalın bu güçlü desteğe rağmen, reytingleriyle maliyetleri kurtarıp kurtarmadığı hesabını yaparak bir karar vereceği tahmin ediliyor. Bu karar final mi olur izleyip göreceğiz ancak tam da bu dönemde gelen bir değişiklik haberi dikkatleri çekmekte!

Bu hafta 15. bölümü yayınlanacak olan Duy Beni dizisinin senaryosunu daha önce Makbule Kosif, Zafer Özer Çetinel, Okan Başar Bahar, Arzu Bıçakçı, Burcu Tatlıses, Feraye Gizem Kurt ve Görkem Tüzün kaleme alıyordu. Son dakika bir kararla senarist değişikliğine gidildi!

Süreç Film imzalı, Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Duy Beni dizisinin senaryosunu 15. bölümden itibaren Meriç Demiray, Cüneyt Bolak ve Okan Başar Bahar yazacak! Sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Duy Beni için yeni bir dönem başlayacak haftaya!

Temmuz ayında başlayan ve sezonda da devam eden dizi, Eylül ayı ile birlikte reytingler açısından kritik bir süreç yaşıyor. Ekim ayında da aynı sorunla boğuşan Duy Beni dizisi için verilen senarist değişikliği kararının, önümüzdeki günlerde gelmesi muhtemel final kararını değiştirip değiştirmeyeceğini ise bir kaç hafta içinde görmemiz olası!