Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinden başka bir planı daha var!

Murat Yıldırım’ın Aziz dizisinden başka bir planı daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Aziz dizisi bu sezonun iyi yapımlarından birisi oldu. Son dönemde reytinglerinin düşmesi dışında sezon boyunca iyi bir performans sergileyen Aziz’de en son Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez ayrılığı yaşanmıştı.

Simay Barlas ile Murat Yıldırım ikilisi ise çok iyi bir dizi çifti oldu ve sosyal medyada da destek gördü. İkilinin çok başarılı bir uyum sergilemesi, Aziz dizisinin de şansı oldu ve hikayenin de sevilmesi ile birlikte iyi bir iş ortaya çıktı. Ancak dizinin son haftalarda yaşadığı reyting düşüşü sonrasında ikinci sezon ihtimalinin biraz azaldığı görülüyor.

Geçtiğimiz hafta açıklama yapan Murat Yıldırım, Mayıs ayında ikinci sezon kararının verileceğini duyurmuştu ve hayranlar heyecanla diziden gelecek yeni sezon müjdesini bekliyor… Aziz dışında ise Murat Yıldırım’ın yaz döneminde boş durmayacağı ve bir sinema filminde başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Geçen sezon Ramo ve ardından Aziz ile oyunculuk konusunda etkili çıkışlar yapan Murat Yıldırım, bir süre setlerde yer almamış ve bu dönemde Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştı.

Ancak oyuncunun son dönemde üst üste yeni projelerde yer alması hayranlarını çok memnun ediyor.

Yaz aylarında çekimleri yapılacak olan Yer Eksi İki isimli filmin hikayesi Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlandı.

Ozan Uzunoğlu’nun yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu yine hikayenin yazarı olan Hakan Evrensel yazdı.

Aziz dizisinde çekimlerin tamamlanmasının ardından Murat Yıldırım fazla bir dinlenme şansı bulamadan yeniden sete çıkacak. Yer Eksi İki isimli sinema filminin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Murat Yıldırım’ın hikayede Tayfun Yüzbaşı karakteriyle yer alacağı belirtiliyor.