Ana sayfa Dizi Fragmanları Neriman ve Bahar öldü, Üç Kuruş dizisinde şimdi sıra kimde?

Neriman ve Bahar öldü, Üç Kuruş dizisinde şimdi sıra kimde?

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kartal’ın hastane odasında yanında Ferhan’ı ve Ferhan’ın çocukluğunu gördüğü sahnede yaşanan konuşma dikkat çekiyor. Ferhan, Baybars’ın sıradaki hedefinin Ateş olabileceğini söylerken, “Ya onu da koruyamazsan?” sözleri üzerine Kartal büyük bir korku yaşıyor.

Dizinin 25. bölümünde Baybars’ın Bahar karakterini öldürmesi ile birlikte diziden bir başrol oyuncusu daha ayrıldı… Nursel Köse’nin canlandırdığı Neriman karakterinin ardından bu sefer de Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade hikayeye veda etmiş oldu. 28. bölümde final yapacak olan Üç Kuruş dizisinde sona doğru adım adım gidiliyor. Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanan dizinin finaline doğru da heyecanlı bir bekleyiş başladı.

Dizinin 26. yeni bölümü 16 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak ve hikayenin sonuna doğru da Kartal ile Efe’nin neler yapacağını izleyiciler merakla bekliyor… Yayınlanan ön izleme sahnesi ise yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeleren yaşanacağını gösteriyor.

Peki 25. bölümde neler olmuştu? Finalde yaşananları hatırlayalım: Bahar her şeye rağmen Baybars’ın Kartal’ı öldüreceğini anladı. Kartal’ın yaşaması için kendini feda eden Bahar, planını kurdu. Baybars’a, Kılıç’ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik’in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söyledi.

Daha sonra Şahin’den aldığı telefonla gizlice Kartal’ı arayarak buluşma yerine tek gitmesini söyledi. Ateş’in olduğu deponun adresini Kartal’a veren Bahar, Ateş’le birlikte beklediğini söyledi. Efe, Çetin, Mesut ve adamları, Bahar’ın söylediği adrese giderken Kartal buluşma mekanına tek başına gitti. Kartal, Bahar ile Ateş’i birlikte sanıyordu ancak Baybars ve Kılıç’ın yanında Bahar’ı getirdiğini görünce büyük bir şok yaşadı.

Bahar’ın kendini feda ettiğini anlayan Kartal sevdiği kadını kurtarmak istese de elinden hiçbir şey gelmedi. Finalde Baybars, Bahar’ı acımadan öldürdü. Korkunç bir yıkım yaşayan Kartal’ın bu olaydan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, 30 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 28. bölümü ile birlikte final yapacak.